(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Goed nieuws! Op veler verzoek hebben we onze CNNBS G-Kits een upgrade gegeven. Ze zijn nu voorzien van  klapdeuren en sloten voor betere toegang en veiligheid. En als je van plan was om nog deze maand je eigen wiet te kweken in een CNNBS G-Kit, dan heb je mazzel. Tot het einde van de maand april krijg je het nieuwe model namelijk nog voor de oude prijs!

Eigenlijk zouden we het nieuwe model pas in mei lanceren maar door de enorme vraag naar kweekkasten sinds de corona-uitbraak, is het oude model nu al uitverkocht. Iedereen die daarom vanaf nu een CNNBS G-kit, of een verhogingsset daarvoor bestelt, ontvangt die met de nieuwe klapdeur en slot. Tot het einde van de maand april is die upgrade helemaal gratis, dus wees er snel bij!

Afsluitbare klapdeuren

Er werd zowel bij producent G-Tools als bij ons al langer gevraagd naar de nieuwe klapdeuren met slot. Sinds de CNNBS G-Kit voor het laatst een upgrade kreeg in de vorm van lichte, waterbestendige kunststof wanden waren de schuifdeurtjes namelijk niet langer uitneembaar. Thuiskwekers met nieuwsgierige medebewoners of kleine kinderen vragen daarnaast al langer om de CNNBS kweekkasten van sloten te voorzien.

Met de nieuwe deuren voldoen we aan deze wensen; ze bieden maximaal ruimte om aan je planten te werken, en zijn voorzien van sloten zodat niemand ongevraagd in de kweekkast kan. Het maakt niet uit waar je de CNNBS G-Kit wil gebruiken want de nieuwe klapdeur is zowel links als rechts aan de kweekkast te bevestigen.

Upgraden

We hebben de afgelopen jaren vele honderden CNNBS G-Kits verkocht, dus we kunnen ons zo voorstellen dat er ook mensen zijn die hun kweekkast met de nieuwe deuren willen upgraden. Dat kan ook want we zullen de nieuwe deuren met slot ook los gaan verkopen. Voor nóg meer extra werkruimte zou je daardoor zelfs meerdere deuren kunnen monteren, zodat je de CNNBS G-Kit niet alleen aan de voorkant maar bijvoorbeeld ook links en rechts kunt openen.

Kortom; de mogelijkheden zijn eindeloos met de nieuwe klapdeuren. Losse klapdeuren bestellen kan helaas pas vanaf 1 mei. Maar tot het zover is worden complete CNNBS G-Kits dus mooi wel mét nieuwe klapdeur én sloten, tegen de oude prijs geleverd. Sla je slag op CNNBS.shop!

(advertenties)