(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wietplanten op het juiste moment de juiste hoeveelheid plantenvoeding geven, kan een hele uitdaging zijn. Maar niet met Easy Boost want daarmee is wietplanten voeden een eitje, en een simpele kwestie van door de aarde heen mengen. Vervolgens hoef je 12 weken lang alleen nog water te geven. Ideaal voor autoflowers!

Easy Boost is plantenvoeding in korrelvorm, en bevat alle voedingsstoffen die wietplanten nodig hebben om te kunnen groeien en bloeien. De korrels zijn volledig biologisch en geven hun meststoffen geleidelijk af aan de aarde en de wortels. Je mengt ze aan het begin van een kweek eenvoudigweg door de aarde en vervolgens hoef je alleen nog water te geven. Een kind kan de was doen!

Ideaal voor autoflowers

Omdat de Easy Boost korrels 10 tot 12 weken lang voeding aan de grond blijven afgeven, zijn ze ideaal voor autoflowers. Autoflowers hebben namelijk een levenscyclus die ook ongeveer 12 weken duurt, en dus precies genoeg aan de korrels voor een heel plantenleven. Meng ongeveer 100 gram korrels door een pot met 20 liter aarde, voor het beste resultaat. Je hoeft verder geen andere plantenvoeding meer te gebruiken, want Easy Boost bevat alles wat je plant nodig heeft.

Easy Boost instructievideo

Easy Boost koop je op Sirius.nl, en is verkrijgbaar in een verpakking van 100 of 500 gram (goed voor 20 tot 100 liter aarde). De 100-grams verpakking kost €5,50 en voor 500 gram betaal je slechts €22,00 euro. 

(advertenties)