(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Of je het nu leuk vindt of niet; als je met het openbaar vervoer reist zul je voorlopig een mondkapje moeten dragen. Je zou dan natuurlijk voor een goedkoop wegwerp mondkapje kunnen kiezen. Maar als milieu- en modebewuste cannabisliefhebber ga je natuurlijk voor een herbruikbaar exemplaar van biologisch geteelde hennepvezel.

Laten we eerlijk zijn, niemand loopt graag met een mondkapje rond. Maar als het dan toch verplicht is, dan kun je maar beter voor een milieuvriendelijk en stijlvol mondkapje van hennep gaan. Die zijn namelijk herbruikbaar, comfortabel en van nature hypo-allergeen en antibacterieel. En niet te vergeten gemaakt van duurzaam geteelde hennepvezel. Precies wat je als cannabisliefhebber in coronatijd nodig hebt dus!

Duurzaam henneptextiel

Om cannabisminnend Nederland tegen het coronavirus te beschermen, maakte Hempishop zich hard om de stijlvolle mondkapjes te kunnen leveren. De mondmaskers worden in Nederland zelf gemaakt van duurzame hennepstof. Niet alleen omdat hennep een veel milieuvriendelijker alternatief is voor katoen, maar ook omdat henneptextiel van nature heel geschikt is voor de eisen van een herbruikbaar mondkapje. Het is zeer sterk en daardoor bestand tegen dagelijks wassen en ontsmetten. Bovendien is henneptextiel comfortabel en van nature hypo-allergeen en antibacterieel.

 

Extra beschermingsfilter

De herbruikbare mondkapjes van hennep zijn effectief in het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus, en ook nog eens duurzaam. Ze zijn verkrijgbaar in dames, heren en kinder uitvoering en verschillende natuurlijke kleuren. Net als de rest van de mondkapjes die in Nederland vrij verkrijgbaar zijn, zijn ze niet gecertificeerd volgens de medische standaarden. Ze zijn echter wél voorzien van een dubbele laag henneptextiel, waartussen je een extra filter kunt plaatsen wanneer je meer bescherming nodig hebt.

De biologische mondmaskers worden nieuw en steriel verpakt geleverd, in een composteerbare en milieuvriendelijke verpakking. Ze zijn zogezegd leverbaar voor dames (23 x 16 cm), heren (25 x 18 cm) en in een kindermaat (21 x 14 cm) zodat je met het hele gezin beschermd op weg kunt. Ze kosten € 14,95 en zijn in diverse natuurlijke kleuren te bestellen op Hempishop.nl.

(advertentie)