(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Vanaf nu kun je op RollingStoned ook terecht voor groene & geestverruimende aankopen! Lekker handig voor de verwende blower of kweker; je hoeft de deur niet meer uit voor de allerbeste producten. De shop kent 4 categorieën:  SMART-SEED-HEAD-GROW.

shopWij van de RollingStoned maken het jou zo gemakkelijk mogelijk. Naast al het cannabisnieuws uit binnen- en buitenland, de beste muziek, vlijmscherpe columns, de mooiste en vetste wietsoorten en do-it-yourself kweekverhalen, kun je nu ook vanuit de luie stoel winkelen op de website!

Voor jou geselecteerd

Je treft in de shop uitsluitend de beste producten aan, speciaal voor jou geselecteerd door de adverteerders van RollingStoned. Soms krijg je zelfs een aantrekkelijke korting ook, juist omdat je een lezer van deze site bent. We maken het je helemaal eenvoudig door de producten onder te verdelen in 4 overzichtelijke categorieën:

GROWSHOP

Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvol kweekavontuur. Van lampen tot medium en van voeding tot stimulatoren!

SEEDSHOP

De beste wietsoorten staan er in deze winkel. Hoge opbrengers, buitenwietjes, autoflowering planten en medicinale CBD-toppers!

HEADSHOP

Stoned worden of je medicijn nemen… het kan op vele manieren. Alles voor je cannabislifestyle – van vloei tot vaporizer -staat hier!

SMARTSHOP

Naast cannabis kent de natuur nog vele (psychoactieve) kruiden, paddo’s en planten. De lekkerste en gezondste staan in deze shop!

 

(advertenties)