(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We blijven innoveren met onze discrete kweekkasten. Daardoor kun je als thuis- en medicinaal kweker voor eigen gebruik, inmiddels kiezen uit vier verschillende varianten van onze stijlvolle G-Kit en zijn er met ingang van vandaag ook drie verschillende extra grote G-Kits XL van een vierkante meter. Nieuwste toevoeging is de CNNBS G-Kit XL Shuttle 6 480 Watt. Een kweekkast met niet één maar twee Shuttle 6 LED kweeklampen.

We zullen het maar meteen opbiechten; je moet flink doorroken als je de CNNBS G-Kit XL Shuttle 6 480 Watt voor eigen gebruik in huis haalt. Het is dan ook de meest krachtige CNNBS kweekkast die ooit op CNNBS.shop te koop was, en goed voor tussen de 400 tot wel 800 gram cannabis, in handen met de allergroenste vingers.

CNNBS G-Kit XL

Naast de standaard CNNBS kweekkast, hebben we sinds 2019 ook een CNNBS G-Kit XL. Deze kweekkast biedt met een kweekoppervlak van precies één vierkante meter wat meer ruimte aan diegenen die dat nodig hebben. Sommige met name medicinaal gebruikers hebben namelijk behoefte aan een grotere opbrengst, en die kun je met de CNNBS G-Kit XL kweken. Op een vierkante meter passen nu eenmaal meer toppen dan op 0,36 vierkante meter.

Sinds vandaag leveren we de CNNBS G-Kit XL niet meer alleen met de voordelige en krachtige 315 Watt CMH kweeklamp, en de speciaal voor deze kast gemaakte 400 Watt G-Bars. We hebben daaraan namelijk een variant met twee 240 Watt Shuttle 6 LED kweeklampen toegevoegd. De G-Kit XL Shuttle 6 480 Watt is daarmee onze meest krachtige CNNBS kweekkast.

2x Shuttle 6

De 240 Watt Lucilu Shuttle 6 LED kweeklamp is een efficiënte kweeklamp met een zeer hoge fotonen flux dichtheid (PPF) van 553 micromol per seconde. Dit hoge rendement aan licht dankt de Shuttle 6 aan 360 hoogwaardige witte en blauwe LED diodes van Lumiled, 108 rode Osram Oslon SSL diodes van 660 nm en nog eens 12 ver rood Osram Oslon SSL diodes. Dit geheel aan LED diodes wordt aangestuurd door een slimme power driver waardoor je elk van de zes modules afzonderlijk in- en uit kunt schakelen.

De Shuttle 6 LED’s worden passief gekoeld door het elegante aluminium frame, en bevatten dus geen voor defecten gevoelige ventilators. Maar het grootste voordeel van deze LED zijn natuurlijk de hoogwaardige LED diodes. Hier is geenszins op bespaard door Lucilu, want we vinden een hoop hoogst efficiënte diodes in de Shuttle. Te weten 360 witte en blauwe LED diodes van Lumiled, 108 rode Osram Oslon SSL diodes van 660 nm en nog eens 12 ver rood Osram Oslon SSL diodes. Deze diodes straken hun licht onder een hoek van 120 graden, waardoor de optimale hoogte van de kweeklamp slechts 20 centimeter boven de kroon van je planten is. Of met andere woorden: de Lucilu Shuttle 6 is perfect voor de binnenteelt!

Compleet en klaar

Net als alle andere CNNBS kweekkasten is ook de CNNBS G-Kit Shuttle 6 480 Watt (een hele mond vol) compleet en klaar voor gebruik. Je hoeft hem alleen in elkaar te zetten en er nog je eigen planten aan toe te voegen. De kweekkast is voorzien van zes lichtdichte lucht inlaten, een 230/360M3 2-standen afzuiger, bijbehorend koolstoffilter en geluiddemper die de kweekkast zo discreet mogelijk maakt. De elektra en het schakelen tussen 18/6 en 12/12 gebeurt via een veilige timerbox, zodat je aan de buitenkant van de kast slechts een stekker in het stopcontact hoeft te steken!

De CNNBS CNNBS G-Kit Shuttle 6 480 Watt is vanaf nu te bestellen op CNNBS.shop. Hij wordt in discrete verpakking bij je thuis afgeleverd voor €1949,-

(advertentie)