(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nog even en dan kun je weer buiten wiet kweken, en dit jaar wordt dat makkelijker dan ooit! Headshop Zamnesia en voedingsfabrikant Bionova hebben namelijk de handen ineengeslagen voor Monster Bud Mix. Een nieuwe biologische en 100% plantaardige plantenvoeding waarmee je planten van zaad tot oogst kunt voeden. 

Buiten wiet kweken wordt dit jaar wel heel gemakkelijk met de nieuwe Monster Bud Mix van Bionova en Zamnesia. Dat bevat namelijk alles wat wietplanten nodig hebben van zaadje tot aan de oogst, en is ook nog eens helemaal plantaardig en biologisch. Je mengt het gewoon vooraf door de aarde, en hoeft vervolgens alleen nog water te geven. Een kind kan de was doen!

Monster Bud Mix

Monster Bud Mix is het product van een vruchtbare samenwerking tussen Zamnesia en fabrikant van plantenvoeding Bionova. Het doel van de samenwerking? Een eenvoudige biologische en plantaardige formule waartegen absoluut niemand wat kan hebben en waarmee iedereen monsterlijk mooie toppen kan kweken.

We lieten het woord al even vallen maar Monster Bud Mix is 100% biologisch, en houdt het bodemleven daardoor in stand. Dat niet alleen maar deze vaste voedingskorrels zijn zélf ook helemaal plantaardig, en bevatten zelf ook nuttige micro-organismen. De mix is dus helemaal geschikt voor een veganistisch dieet 😉

Een zakje Monster Bud Mix bevat 150 gram voedingskorrels en is goed voor 18 tot 22 liter aarde. Je mengt het simpelweg door de aarde, waarna je alleen nog water hoeft te geven. Dat komt omdat de voeding uit Monster Bud Mix langzaam vrijkomt, en goed is voor 10 tot 12 weken. Perfect dus voor autoflowers die van zaad tot oogst ook ongeveer drie maanden nodig hebben.

Door de verbeterde biodiversiteit in de aarde, zullen je wietplanten niet gewoon groeien maar floreren! Een actief bodemleven stimuleert namelijk de afweer van planten, versterkt het wortelgestel, bestrijd ziekteverwekkers en zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen. De nuttige bodembacteriën breken organisch materiaal af, en zetten dat om in een zeer uitgebreid dieet voor je plant. Hierdoor wordt je wiet niet alleen veel lekkerder maar ook gewoon veel meer.

Niet zo geheime formule

Over de ingrediënten van Monster Bud Mix doen Zamnesia en Bionova niet geheimzinnig. De korrels bevatten bentoniet, vinasse, cacaokorrels, enzymen, aminozuren, vitamines, microvoedingstoffen, natuurlijke gechelateerde spoorelementen en micro-organismen. De NPK-verhouding is 5-4-2 plus (2) magnesiumoxide.

Eén zakje Monster Bud Mix kost €4,95 bevat zogezegd 150 gram en is daarmee goed voor maximaal 22 liter aarde, oftewel twee 11-literpotten van textiel. Bestellen kan op Zamnesia.nl.

(advertenties)