(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Na bijna veertig jaar binnenkweken zou je denken dat de markt voor plantenvoeding wel ongeveer uitgegroeid is. Toch is daar sinds kort een nieuwe en innovatieve speler bijgekomen: Greensoil. Door kwekers voor kwekers, 100% biologisch en met de missie om van iedere kweker een pro te maken. Maak kennis met Greensoil en probeer hun zeer uitgebreide StartersKit nu extra voordelig!

Het valt nog niet mee om de starterskit van de nieuwe fabrikant in plantenvoeding Greensoil te beschrijven. Niet alleen is de starterskit met 10 verschillende biologische producten namelijk ontzettend compleet, er valt ook genoeg over Greensoil zelf te zeggen. Dat is namelijk opgericht door kwekers en voor kwekers en zorgt ervoor dat je ook zonder veel ervaring goede resultaten kunt kweken. Greensoil is daarnaast volledig biologisch en zeer serieus in hun missie om van iedere leek een pro te maken.

Greensoil

Wie even de moeite neemt om op hun website kennis te maken met Greensoil, komt er al snel achter dat dit bedrijf méér is dan de zoveelste leverancier van N’s, P’s en K’s. Sterker nog; mineralen als stikstof, fosfor en kalium komen in Greensoil uitsluitend in hun organische gebonden vorm voor. Greensoil is namelijk helemaal biologisch en stimuleert dan ook een rijk bodemleven. Dit maakt het leven van jou als kweker een stuk makkelijker, aangezien het bodemleven het halve werk voor je doet. Daarnaast smaakt biologisch natuurlijk ook gewoon het best!

Voordelig kennismaken met Greensoil

Zogezegd is het Greensoils missie om van iedereen een professional te maken, en dat kan natuurlijk alleen als je hun biologische plantenvoeding een kans geeft. En daarom is er dus ook de Greensoil StartersKit, een zeer uitgebreide selectie van de 10 belangrijkste innovatieve Greensoil producten voor de uiterst scherpe prijs van slechts €34,99.

De StartersKit bevat 100 milliliter van de belangrijkste biologische producten van Greensoil, en is daarmee goed voor een kleine kweek voor eigen gebruik. De Greensoil StartersKit is te uitgebreid om volledig te beschrijven maar we pikken er een paar bijzondere innovatieve producten uit. Te beginnen met GreenGrow en GreenFlower, een basis groei- en bloeivoeding die natuurlijk niet mag ontbreken.

Greensoil StarterskitGreenGrow en GreenFlower zijn vloeibare organische meststoffen en biostimulators met essentiële elementen, in een organisch gebonden vorm en dus goed voor het bodemleven. Deze groeivoeding stimuleert een vitale en versterkte groei en een hogere weerstand, onder meer dankzij thiamine. Een hogere weestand maakt de plant beter bestand tegen negatieve invloeden zoals schimmels en ongedierte. Met toevoegingen als melasse en planteigen hormonen stimuleert GreenFlower knopvorming, bloei, kleur, vruchtvorming en versteviging van de celwanden.

De Greensoil StartersKit bevat ook een opmerkelijk product genaamd GreenAccelerator. Dit is een biologische plantversneller die de fysiologische processen en daarmee een hogere groeikracht, sterker gewas en betere bloei garandeert.
Nog een uniek product dat opvalt is GreenAeration. Het zorgt voor meer zuurstof bij de wortels, en zoals je misschien wel weet is zuurstof daar van groot belang. GreenAeration verbetert de structuur van de aarde en bevat een anorganische zuurstofbron. Dit zorgt voor een losse en zuurstofrijke ondergrond waarin water beter draineert en de wortels de beschikking krijgen over meer zuurstof en voedingsstoffen. En over een betere drainage gesproken; GreenYucca (ook in het Greensoil Starterspakket) zorgt ervoor dat water beter uitvloeit en door de aarde opgenomen kan worden. Het voorkomt droge plekken in de aarde die geen water meer kunnen opnemen.

Alle Greensoil producten in één handig overzicht. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Greensoil StartersKit

Kortom, Greensoil is een hoogwaardige nieuwe lijn in 100% biologische plantenvoeding met enkele zeer innovatieve producten, die je voor een laag bedrag kunt proberen met de Greensoil StartersKit. Voor slechts €34,99 krijg je 100ml GreenRoots, 100ml GreenGrow, 100ml GreenFlower, 100ml GreenZym, 100ml GreenAccelerator, 100ml GreenPower, 100ml GreenFulvic, 100ml GreenAeration, 100ml GreenLeaf én 100ml GreenYucca. Bestellen doe je op Greensoil.eu, waar je ook meteen terecht kunt voor verschillende (easy, advanced, expert) kweekschema’s.

[Openingsfoto: kram-9, Shutterstock / Greensoil]
(advertentie)