(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nog steeds geen bong? Dan is nu dé ideale gelegenheid om er eindelijk eens een te bemachtigen. Waarom? Nou vanwege het nieuwe Mix & Match aanbod aan bongs en onderdelen. Daarmee stel je zelf een unieke bong samen die je altijd al had willen hebben maar die niemand anders heeft. 

Wij snappen het wel hoor, dat je nog steeds geen bong hebt. Degelijke glazen bongs zijn nu eenmaal niet goedkoop en dan ga je natuurlijk ook niet voor het eerste en beste exemplaar dat je maar in je handen krijgt. Jammer is het wel want van een goede bong wordt je knetterstoned! Bovendien koelt een bong wietrook effectief waardoor je wiet nog lekkerder smaakt als je het uit een bong rookt. Bongs maken tabak overbodig en ook kun je besparen op vloeitjes en tips.

Mix & Match

Ondanks alle voordelen, is een bong een kostbaar, uniek en persoonlijk bezit. En dat moet jouw bong natuurlijk ook vertegenwoordigen, moeten de Bong Shop medewerkers van Focus-Planet hebben gedacht. Sinds kort kun je bij deze webwinkel voor wietspullen namelijk zelf je eigen bong samenstellen, en een bong in elkaar draaien die niemand anders heeft.

Heb je behoefte aan een extra percolator in je bong, of gebruik je je bong ook om mee te dabben? Bestel dan gewoon een extra percolator of banger bij je bong. Vind je die beaker niet mooi met die ene downstem, verruil hem dan voor een Bong Base met diffuser.  Anyway, je snapt het concept. Alle bongs en onderdelen op de Mix & Match pagina op Focus-Planet.com passen op elkaar en zijn met elkaar te combineren.

Vervang & Fix

Het Mix & Match concept levert fantastische unieke bongs op voor de besteller maar heeft nog een groot voordeel. Niet alleen kun je zelf een bong samenstellen die precies aan je wensen voldoet, je houdt hem ook langer heel. Mocht je samengestelde bong namelijk ergens breken, dan bestel je het gebroken onderdeel gewoon nog eens. Er is dus geen noodzaak meer om je hele bong in de glasbak te mieteren alleen maar omdat de hals gebroken is.

Ook zelf je eigen bong bouwen? Dat kan op de Mix & Match pagina van Focus-Planet.com. Alle onderdelen zijn van degelijk gehard borosilicaatglas van Blaze Bongs, en passen naadloos op elkaar. Heb je alleen een nieuwe bowl of een ander onderdeel nodig voor een bestaande bong, dan is dat ook geen probleem. 

(advertenties)