(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Of het aan zijn ‘eigen’ wietsoortje ligt weten we niet zeker, maar feit is dat de absolute superster van de Amerikaanse basketbalcompetitie LeBron James zondag bekendmaakte dat hij naar de roemruchte Los Angeles Lakers vertrekt. En daar in LA was de groene loper al voor ‘m uitgerold door rapper The Game die speciaal voor de sporter een nieuw wietje naar hem vernoemd had, als lokkertje om voor de Lakers te gaan spelen…

King James

LeBron James houdt wel van de glitter en glamour van Hollywood…

Na drie verloren en 1 gewonnen NBA-finales met zijn Cleveland Caveliers tegen de Golden State Warriors in de afgelopen 4 jaar, waren vriend en vijand het erover eens: moest LeBron James niet eens verkassen naar de LA Lakers? Dat team is zeg maar het Barcelona van de Amerikaanse basketbalcompetitie. Om hem extra lekker te maken voor een transfer, bracht The Game onlangs zelfs een speciaal wietsoortje op de markt: LA’ Bron James!

NBA-spelers dol op (medi)wiet

De rappende inwoner van Los Angeles en erkend basketbalfan is overigens al langer actief op de legale wietmarkt met zijn merk ‘Trees By Game’. En zoals we allemaal weten wordt er in de NBA volop cannabis gebruikt, al dan niet om medicinale redenen. Met de lancering van de naar James vernoemde strain twee weken geleden, hoopte The Game Lebron een extra argument te geven om van Cleveland – de geboortestad van de sbasketballer – naar Los Angeles te verkassen.

‘Het is een strain geïnspireerd door mijn stad en de pogingen van hen om King James naar de Lake Show te brengen’, verklaarde The Game. Hij dropte zelfs een korte video over de nieuwe wietsoort, met daarin de nu al legendarische aanbeveling: “Would you look at that shit!”

The Game lust er zelf ook wel pap van…

En ja hoor, LeBron verkast naar LA!

En verdomd, zondag kwam via het management van LeBron James naar buiten dat de 33-jarige basketballer zijn carrière vervolgt bij de LA Lakers. Hij tekent er een contract voor 4 jaar voor het lieve sommetje van 154 miljoen dollar! Volgens deskundigen speelt zijn belangstelling voor Hollywood – waar hij na het basketbal wel kansen ziet, James speelde al eerder gastrollen in speelfilms en tv-series.

Maar het is toch vooral zijn eigen wietsoortje dat de keuze voor LA bepaalde denken wij. En The Game, die is maar wat trots op zijn soortjes ook, getuige deze fantastische quote van de rapper:

‘That’s a little like asking what makes a Bentley different from a Honda. Both good cars, both get you to where you want to be. But, for some people, it’s about how you get there. That’s where Trees By Game sets the bar’

(advertenties)