(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Met Pink Kush kweek je mooie oogsten. Niet alleen qua uiterlijk maar ook in gewicht. En qua smaak en effect is het trouwens ook een hele mooie indica. Ze is van oorsprong een Canadese clone-only Kush maar is nu ook als wietzaad verkrijgbaar. Pink Kush heeft een zoete vanillesmaak, en laat in sommige gevallen prachtige roze kleuren zien!

Toppen van Pink Kush zijn zeer hard en compact, en dat maakt ze gevoelig voor de hoge luchtvochtigheid van de Nederlandse nazomer. Geen typische buitenwietsoort dus maar wel een juweeltje om binnen te kweken.

Van oorsprong is Pink Kush een Canadese clone-only wietsoort. Een strain dus die je alleen als stek kunt krijgen omdat er geen stabiel zaad voorhanden is. Maar dankzij de zadenmakers van Barney’s Farm is deze mooie indica nu dus wél als wietzaad, en ook gewoon in Nederland te koop.

Pink Kush is nagenoeg een pure indica met een bloeitijd van negen weken. Als je geluk hebt worden de toppen mooi roze van kleur maar compact, geurig en plakkerig van de trichomen worden ze altijd. Ze heeft het uitzonderlijk zoete aroma van vanille met een volvette Kush-smaak. Pink Kush toppen hebben de neiging om zo compact en dik te worden, dat je zelfs binnen moet opletten voor toprot. Een lage luchtvochtigheid tijdens de late bloeifase wordt dan ook aangeraden, en zorgt tevens voor de productie van veel trichomen en THC.

Wie met slaapproblemen kampt, kan die met Pink Kush valen verdwijnen als sneeuw voor de binnenzon. De wiet heeft daarnaast een sterke pijnstillende werking. Ze is rijk aan terpenen, een lust voor de neus, en daarmee bedoelen we niet Willem Holleeder. Pink Kush wordt niet heel hoog maar levert grote opbrengsten in de handen van ervaren kwekers; tot wel 700 gram per vierkante meter!

  • Soort: indica
  • Genotype: OG Kush, Pink Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Geur/smaak: Kush, vanille
  • Effect: lichamelijk, stoned, pijnstillend
  • Zadenbedrijf: Barney’s Farxm
(advertenties)