(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Fans van donkere indica’s met een hoog THC gehalte en een penetrante kushgeur kunnen stoppen met zoeken want Black D.O.G. heeft dat allemaal, én meer. De kruising tussen Blackberry Kush en Emerald Headband is een donkere traktatie met een korte bloeifase, en heeft een magisch effect op elke cannabisliefhebber.

Black D.O.G. is zowel in je kweektent, als na de oogst een zeer fotogenieke wietsoort. Naarmate het bladgroen in de laatste weken van een schappelijke bloeifase van slechts 48 tot 55 dagen wegtrekt, kleuren de bladeren diep donkerpaars. Een prachtige donkere kleur die Black D.O.G. te danken heeft aan haar Blackberry Kush genen, en de wiet een mooie bag appeal geeft.

Zwarte magie

De indica dominante wietsoort is echter niet alleen qua kleur donker, maar ook qua smaak en effect. Ze is namelijk overladen met witte trichomen die mooi afsteken tegen de donkere kleur. Dit zorgt voor een penetrante geur van bessen, druiven, diesel en … wiet! Een indringend aroma die zich ook in de smaak bij het roken goed doorvertaald. Tot slot bekruipt Black D.O.G. je met een sneaky staaltje zwarte magie die begint met een mentale energieboost die vervolgens omslaat in een zware fysieke ontspanning (lees: couch lock).

Kushgenen

Wie van kush houdt, zal Black D.O.G. ook te gek vinden want die bestaat voor een groot deel uit kushgenen. Ze is namelijk het product van Blackberry Kush en Emerald Headband (Kush x Sour Diesel), met een smaak die typerend is voor Noord-Californische kushsoorten.

Black D.O.G. planten worden gemiddeld hoog en maken een vitale groeifase door. In de bloeifase strekken ze nog eens zo’n 30% van hun lengte. De bloeifase duurt gemiddeld 7 tot 8 weken en het THC percentage ligt tussen de 16 en 21 procent. De planten zijn gemakkelijk te kweken en produceren een bovengemiddelde opbrengst.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Blackberry Kush, Emerald Headband (Kush x Sour Diesel)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 7 tot 8 weken
  • Smaak/geur: indringend, bessen, druiven, Diesel
  • Effect: eerst energiek en mentaal, dan lichamelijke en ontspannen
  • Zadenbedrijf: Humboldt Seeds
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
(advertentie)