(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Met zo’n 50 lezers en in samenwerking met Seed Stockers vonden we de beste CNNBS Indica: Mohammed. Op dit moment zijn we op zoek naar de beste CNNBS Sativa. Maar totdat we die gevonden hebben is Golden Lemon Haze waarschijnlijk de sativa dominante wietsoort die je zoekt. Sterk, gemakkelijk te kweken, lekker en het directe nageslacht van de adel onder de Haze wietsoorten!

Haze wietsoorten zijn niet altijd de meest gemakkelijke planten om te kweken maar dat geldt niet voor Golden Lemon Haze. Als directe afstammeling van de sativa’s waar Haze wietsoorten groot mee zijn geworden, produceert Golden Lemon Haze potente wiet met de typische smaak van Haze waar iedereen van houdt. Maar in tegenstelling tot haar beroemde voorouders is ze in slechts 10 weken klaar voor de oogst, en gedraagt ze zich niet als een diva in de kweekruimte.

Vroeger was niet álles beter, en dat geldt zeker voor de nieuwe generatie Lemon Haze. Golden Lemon Haze is namelijk goed door iedereen te kweken, en dat geldt zeker niet voor alle Haze. Deze dames bloeien af in 10 weken en produceren de lekkerste Haze die speciaal geselecteerd werd op het sterkste lemon-aroma. Een wat kortere bloeifase zorgt ervoor dat Golden Lemon Haze niet te groot wordt, en verkort ook de totale kweekcyclus.

Qua smaak kun je met deze wietsoort rekenen op een uniek Haze-aroma met een zeer sterke citrussmaak. Maar naast de frisse terpenen die Golden Lemon Haze haar indringende geur en smaak geven, zitten haar trichomen ook boordevol THC! Medicinaal gezien is ze dan ook een sterke pijnstiller, die goed overdag te gebruiken is. Omdat ze een sativa is val je namelijk niet meteen in slaap maar ervaar je in plaats daarvan een prettige, actieve high die lekker lang duurt.

Bestellen in augustus loont de moeite, want Seed Stockers geeft de hele maand 30% korting, en nog eens 5% extra als het je eerste bestelling is.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: klassieke haze-soorten
  • Bloeitijd: 10 weken (68 dagen)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Smaak: sterke Haze-smaak, citrus, zoet
  • Effect: prettige actieve high, langdurig, pijnstillend
  • Zadenbedrijf: SeedStockers.com
(advertenties)