(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als de wietsoort Miss U.S.A. een vrouw zou zijn, dan zou ze misschien wel een prachtig mokkakleurtje hebben, betoverende blauwe ogen en een volle bos fijne krullen. Ofwel, zie daar de smaak in vrouwen van uw wietsoorten-recensent. Een subjectieve vergelijking die weliswaar toch hout snijdt want ook DNA Genetics’ Miss U.S.A. erfde alleen de beste eigenschappen van haar ouders.

Wietsoorten van DNA Genetics staan eigenlijk zonder uitzondering garant voor een uitzonderlijk aroma. In die zin kun je de plank met Miss U.S.A. niet misslaan, ondanks de summiere informatie die je van de Amerikaanse zadenmakers uit Amsterdam krijgt. Dit is wat we wél van de gloednieuwe Miss U.S.A. weten.

Cupwinnende genen

Miss U.S.A. is een hybride wietsoort met de veelbelovende en multi-cupwinnende ouders Kosher Kush en Strawberry Banana. Ze leunt iets meer naar de sativa-kant van het genenspectrum (60% sativa, 40% indica), en heeft daardoor zo’n 9 weken bloeitijd nodig om haar plakkerige toppen te produceren. Deze hebben een aantrekkelijke lichtgroene kleur en een gulle laag trichomen waar concentratenmakers enthousiast van worden.

DNA Genetics belooft dat Miss U.S.A. niet alleen een heerlijke wietsoort is voor connaisseurs en geoefende liefhebbers maar dat ook beginnende kwekers er goed mee uit de voeten kunnen. Een belofte die we eigenlijk bij iedere DNA genetics wietsoort lezen, en je misschien met een klein korreltje zout zou moeten nemen. Dat Miss U.S.A. je goed zal smaken is echter een waarheid als een koe. Daar kun je rustig vanuit gaan, wanneer dit zadenbedrijf een nieuwe wietsoort lanceert.

Geen slaapmutsje

Qua effect leunt Miss U.S.A. net als haar genotype iets meer naar sativa dan indica. Ze ontspant maar geeft vooral een blij en positief geluksgevoel. Dit is geen typisch slaapmutsje maar zeg nou zelf, zou jij nog aan slapen denken op een date met Miss U.S.A.?

  • Soort: sativa dominante hybride (60% sativa, 40% indica)
  • Genotype: Kosher Kush, Strawberry Banana
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Effect: euforisch, gelukzalig, energiek
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
(advertentie)