(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Mega Power Plant is een ultieme commerciële wietsoort; indica dominant, stabiel, gemakkelijk te kweken, knetterstoned en kogelhard! De soort leent zich erg goed voor SOG’s en SCROG’s, waarmee snelle en grote oogsten gehaald kunnen worden, ook door beginners.

Genetisch gezien is Mega Power Plant indica dominant. Dankzij de enorme stabiliteit van moeder Northern Lights Special is Mega Power Plant niet alleen heel lucratief, maar ook stressbestendig en stabiel. ‘De Mega’, zoals ze ook wel genoemd wordt, straft niet meteen af bij een voedingsfoutje of klimaatschommelingen.

Northern Lights Special x Power Plant

De Northern Lights Special die als moederplant diende voor Mega Power Plant, is met recht een speciale plant. Ze werd gekruist met een zeer productieve OG Kush en in meer dan 16 generaties gestabiliseerd tot een betrouwbare wietplant die de productie van een Northern Lights met de zoete smaak van OG Kush combineert.

Met deze Northern Lights Special als moeder en een plakkerige Power Plant als vader, werd Mega Power Plant geboren, oftewel The Mega. Een wietsoort die Spliff Seeds zelf de ultieme indica dominante hybride noemt. Een zeer commerciële wietsoort die productie en een zeer hoog THC percentage verenigt. Ook beginnende kwekers zullen geen enkele moeite hebben om The Mega effectief om te zetten in een megabérg wiet.

Mega Power Planten hebben karakteristieke grote groene bladeren om zoveel mogelijk licht verzamelen en om te zetten in energie voor haar grote productie. Toppen zijn hard en hebben een dikke laag zoet geurende trichomen. Schrik ook niet van de rode kleur van de stammen van deze plant, dat is een normaal verschijnsel voor deze wietsoort.

LEES OOK: Herb History #5: Power Plant

SOGgen

Laat The Mega in een Sea Of Green opstelling een week of twee groeien en je houdt planten van 80 tot 100 centimeter over; een ideaal formaat voor een mooie groene toppenzee. Ontbladeren is bij Mega Power Plant nergens voor nodig want ze heeft een open structuur waar licht en lucht makkelijk in kan doordringen. Ook het knippen van de oogst wordt hierdoor een eitje.

Dat deze strain ook bij beginnende kwekers snel en gemakkelijk tot goede resultaten leidt, betekent niet dat de wiet die ze produceert ook per sé voor ongeoefende longen geschikt is. Van alle wietsoorten van Spliff Seeds, heeft moeders Northern Lights Special namelijk het allerhoogste THC percentage. Door haar Kush inborst heeft de wietsoort een zoete aardse smaak met tonen van Nepalese hash . Ze geeft je een narcotische body stone en werkt geweldig tegen pijn.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genetica: Northern Lights, OG Kush, Power Plant
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Effect: zware body stone, ontspannen
  • Smaak: zoet, Kush, aards
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)