(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Blue Cheese Automatic

Denk je aan Cheese wietsoorten dan denk je misschien ook wel aan Big Buddha Seeds, die van hun Cheese soorten officieel geregistreerde merknamen hebben gemaakt. Een van die soorten is de heerlijk fruitige én lekker ‘kazige’ Blue Cheese Automatic. Een snel groeiende autoflower die je natuurlijk binnen, maar zeker ook goed buiten kunt kweken. 

Big Buddha Seeds is het ‘huis’ van de Cheese-wietsoorten, die net als het zadenbedrijf zelf natuurlijk uit Engeland komen. Onder het Big Buddha logo staat dan ook te lezen dat ze de makers van de cupwinnende Cheese zaden zijn. En als je wel eens een goed gekweekte Cheese wietsoort hebt gerookt of geroken dan weet je dat dat iets heel bijzonders is.

Cheesy en fruitig

Een goede Cheese zoals Blue Cheese Automatic heeft namelijk de onmiskenbare geur van kaas. Ga je hem roken dan verrast de ‘kazige’ wiet echter juist met een heel fruitige smaak. De intense geur komt dan ook van een enorme veelheid aan trichomen op de compacte toppen van Cheese. Blue Cheese Automatic is dan ook een zeer sterke wietsoort die keihard inslaat.

Big Buddha Seeds’ Blue Cheese Automatic is een hybride autoflower met zowel indica als sativa genen. De wietsoort is ontstaan uit een kruising tussen een geselecteerde Blue Cheese stek, en een derde generatie ruderalis om de automatic variant te krijgen. Dit resulteerde in een supersnel groeiende autoflower die compacte ‘cheesy’ buds produceert met het bekroonde aroma van Blue Cheese.

Het is relatief gemakkelijk om deze cheesy autoflower van Big Buddha Seeds te kweken. De planten ondergaan een snelle en uitbundige groei, en de totale cyclus duurt maar 11 tot 13 weken van zaadje tot oogst. De planten zelf worden daarbij niet te hoog en opvallend, afgezien van de intense geur die de toppen verspreiden.

Heb je kortom nog een plekje over in je tuin, op je balkon of in je kweektent, geef Blue Cheese Automatic dan eens een kans. Het is onvervalste Engelse Blue Cheese met de frisse en fruitige smaak van Blueberry. Doe jezelf dus een plezier met deze high grade ‘road kill’ skunk van Big Buddha Seeds.

  • Soort: hybride autoflower soort
  • Genotype: Blue Cheese x ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitype: autoflower
  • Cyclus: 11 tot 13 weken van zaad tot oogst
  • Geur/smaak: intense Blue Cheese geur, fruitige ‘road kill’ skunk
  • Effect: zeer sterk effect, intens stoned
  • Zadenbedrijf: Big Buddha Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Wietzaadjes.nl
(advertentie)