(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Lemon Ice trichomen

Lemon Ice is de meest verkochte wietsoort van Amsterdam Genetics. De variëteit heeft een heerlijke zoete en frisse citrussmaak, gecombineerd met de Haze invloed van Lemon Haze. Daarnaast hoeft de sativa dominante hybride maar 8 weken te bloeien, en levert ze ook nog eens grote opbrengsten op. 

Lemon Ice is een heerlijke wietsoort om overdag van te genieten. Met zowel Skunk en Afghani als Amnesia Haze en Northern Lights genen, wekt ze een prettige en gebalanceerde high bij de roker op. Tel daar frisse citrus- en zoet kruidige Haze-smaken bij op en je begrijpt het succes van de sativa dominante wietzaden.

Lemon Ice kweken

Maar ook voor kwekers is Lemon Ice een fijne wietsoort om in de (binnen)tuin te hebben. Ze is een hybride met een lichte sativa dominantie, maar heeft toch aan acht weken genoeg om een gulle opbrengst te produceren. Ongetrainde planten kunnen daarbij redelijk hoog worden maar zijn goed onder de duim te houden met diverse trainingstechnieken. Bij voldoende licht vormen de toppen zich over de gehele lengte van de takken. Buiten kunnen planten van deze soort wel 2 tot 3 meter hoog worden, en opbrengsten van 400 tot 500 gram per plant opleveren.

Amsterdam Genetics heeft hiermee een heerlijke hybride afgeleverd waarin de zoete citrussmaak van Lemon Haze goed behouden is. De frisse combinatie van terpenen, en een THC gehalte van wel 22 procent, geven Lemon Ice wiet een heerlijke smaak en prettige opbeurende high. De strain is dan ook zeer geliefd als rokertje voor overdag, wanneer je nog het een en ander te doen hebt.

Vrolijke wiet

Medicinaal gezien is deze kruising tussen Lemon Haze en Ice meer een stemmingsverbeteraar dan een pijnbestrijder of slaapmiddel. Ze werkt uitstekend tegen stress en neerslachtigheid en geeft je snel een positieve kijk op je dag. Maar het vrolijkste wordt je misschien nog wel van de dikke en ijzige laag trichomen waarmee deze dame gewoonlijk bedekt is.

  • Soort: sativa dominante hybride (60/40)
  • Genotype: Lemon Haze (lemon Skunk, Amnesia Haze), Ice (Afghani, Northern Lights)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Geur/smaak: citrus, zoet, skunk
  • Effect: opbeurend, creatief, goed tegen stress
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertentie)