(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Doe binddraad, touwtjes en tie-wraps maar de deur uit want Low Stress Training wordt helemaal stressloos als je deze handige en voordelige plantenclips gebruikt. Zonder de takken van je geliefde planten te beschadigen buig je ze daarmee namelijk eenvoudig in elke gewenste richting. Minder stress voor je planten en al helemaal geen stress voor jou!

Low Stress Training omvat alle vormen van plantentraining zonder te snoeien. Maar als je het weleens gedaan hebt dan weet je dat het niet altijd zonder stress verloopt. Bij supercroppen bijvoorbeeld, beschadig je de tak of stam wel degelijk, en loop je ook nog eens het risico om die per ongeluk te breken. Bij het mainlinen kan de hoofdstam gemakkelijk splijten, en als je touw of tie-wraps gebruikt om je planten vast te binden kunnen takken soms bekneld raken. Als dat geen stress oplevert weten we het ook niet meer!

LST Plantenclips

Maar gelukkig zijn er nu de handige LST Plantenclips van Royal Queen Seeds. Daarmee klik en clip je de takken van je wietplanten in een handomdraai in elke gewenste richting. De plantenclips beschadigen de takken van je planten niet, zodat low stress training eindelijk helemaal stressloos wordt. Je verbetert er niet alleen de structuur van je planten mee. Maar het zorgt ook meteen voor een betere luchtstroom en uiteindelijk een hogere opbrengst, omdat een getrainde plant simpelweg meer licht ontvangt.

Dus. Waarom zou je nog ongetrainde wietplanten kweken als je met een paar clipjes de opbrengst flink kunt verhogen? Met de gemakkelijke en voordelige plantenclips van Royal Queen Seeds is er werkelijk geen enkele reden meer te bedenken om dat niet te doen.

Low stress training met LST Plantenclips is veel milder voor je planten, en voorkomt dat ze dagen moeten herstellen van alle kneuzingen en beschadigingen van traditionele trainingsmethodes. De clips plaats je eenvoudig om de takken heen, om zo een bocht te creëren in de gewenste richting. De tak groeit vervolgens ongehinderd door. En omdat de clip om de tak kan blijven zitten, groeit die ook niet meer terug naar de oude positie, ideaal!

De clips zorgen ervoor dat wietplanten een bredere en meer open structuur krijgen, zodat licht en lucht beter in het bladerdek kan penetreren. Zo krijgen ook lager groeiende toppen meer licht, en verklein je de kans op schimmelproblemen door een slechte beluchting.

De LST Plantenclips zijn verkrijgbaar op Zamnesia.nl en RoyalQueenSeeds.nl. Een verpakking kost slechts €3,- en bevat 25 plantenclips, dus voor het geld hoef je het niet te laten. 

(advertentie)