(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

In een nog niet al te ver verleden, op een grijze zondagmiddag in steenkoud Eindhoven, was een van de medeoprichters van deze site te gast bij de 1e Nederlandse podcast over wiet. CNNBS founding father Joop Mestrom praat (veel) over cannabis in coffeeshop High Times, live opgenomen met stoned/high publiek! Presentatoren van de High Tea Potcast #84 zijn zoals altijd Derrick Bergman en Rens Hoppenbrouwers.

Live (nou ja) On Thick THC Air

Mocht je – en dat hopen we wel eigenlijk – komende dagen ergens een gaatje in de tijd vrij hebben van exact 1 uur, 23 minuten en 35 seconden, dan bevelen wij je van harte deze aflevering van de eerste de beste Nederlandse cannabis podcast aan.

Sowieso is het altijd al een plezier om deskundige, aardige en wellicht onder THC-invloed verkerende plantenvrienden te horen in de High Tea Potcast!

Derrick en Rens weten alles van de hoed en de rand zogezegd, en praktisch alle interessante mensen uit de vaderlandse en internationale cannabis-scene schuiven graag bij hun aan de gesprekstafel. Van coffeeshopbazen tot buitenwietkwekers, van zaden breeders tot dab- of hasj meesters en van kweekprofessoren tot cannabis activisten.

Wij van WC-Eend CNNBS…

Maar in aflevering 84 is het dus Joop Mestrom (58) van CNNBS. Beetje ‘wij van wc-eend adviseren wc-eend’ wordt dit artikel wel zo… Maar goed, wij smeren ook graag iets meer dan alleen plantaardige boter op de bammetjes zullen we maar zeggen.

Joop, de gast van de 84e High Tea Potcast, wordt in ieder geval als volgt wordt aangekondigd door podcast presentator / CNNBS columnist / vriend van de gast, Derrick Bergman:

 

Als je nu weer even op dit screenshot klikt, kom je via de link die erin zit bij de podcast site uit. Daar kun je zelf luisteren en oordelen wat onze Joop ervan bakt en of de lovende woorden hierboven hout snijden…

Gezellig was het zeker kunnen we wel alvast verklappen, daar op bezoek in de High Tea Potcast in coffeeshop High Times, in Brabant! Veel plezier, en anders ook alvast een mooi weekend allemaal 👨‍🌾

[Luke, thanks voor de openingsfoto – de enige foto van de gesprekstafel – heb ‘m van je FB geplukt!]
(advertentie)