(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In Amerika lachen ze ons Europeanen met ons achterhaalde war on drugs gedoe tegenwoordig vierkant uit. Alles wat hier verboden is mag daar namelijk gewoon. Neem lekkere sapjes met THC erin. Bijvoorbeeld dit nieuwe smakelijke cannabisdrankje ‘Passion Peach Mate’. Dat wordt al even smakelijk aangeprezen door de Zweedse electro-pop zangeres Tove Lo. En maar lachen, die Amerikanen…

Tove Lo en haar liefde voor perziken

Only in California dus voorlopig, deze nieuwste edible (al zou ‘drinkable’ wellicht een betere benaming zijn omdat je drankjes nu eenmaal pleegt te drinken en niet eet, maar dat terzijde). Om het nieuwste cafeïne/THC fruitsap aan de man te brengen deden de makers – Cann, Sweet Flower en Airfield Supply Company – een beroep op Ebba Tove Elsa Nilsson, beter bekend onder haar artiestenalias Tove Lo.

Deze 33-jarige singer-songwriter ken je wellicht ook wel van de nummers die ze schreef voor o.a. Girls Aloud. Maar het is, laten we niet om de hete brij heen draaien, ook een lekker wijf. En drank verkoop je nu eenmaal stukken beter met een lekker wijf in de reclame, dat weet iedereen. Zeker als je 2 miljoen volgers hebt op Insta.

Microdosis THC

En dus kreunt Tove Lo op haar sociale media bij gelikte promotiefoto’s zeer geloofwaardige teksten uit als ‘my peach is the tea and you’re gonna want to hit it more than once’. Juist ja. En natuurlijk geloven we de Zweedse stoeipoes graag als ze zegt dat dit niet zomaar een commercieel samenwerkinkje is, maar een innige collaboratie tussen vrienden.

Wat kunnen we er nog meer over vertellen, over die ‘social tonic’ Passion Peach Mate? Volgens de makers is het gevuld met ‘puur natuurlijke cafeïne’ en een ‘microdosis THC’. Micro betekent in dit geval 5 milligram overigens. Ze gaan voor 20 dollar over de toonbank, voorlopig alleen in Californië, Amerika…

Troosten wij ons hier maar met die dorst opwekkende beelden van Tove Lo, nietwaar?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tove Lo (@tovelo)

 

(advertenties)