(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Op de vaderlandse streamingdienst Videoland  kun je de realityserie ‘Politie Landelijke Eenheid In Actie’ volgen. Gans het land wordt veilig gehouden of gemaakt door de dappere agenten van deze eliteclub. In dit geval houden ze een automobilist aan die flink is wezen shoppen bij de plaatselijke Albert Heijn supermarkt. Jammer genoeg deed de hoofdpersoon in deze video dat nét op het moment van “een grootschalige drugsactie”.

Vanuit de Appie in de puree

“De agenten houden een voertuig aan die in het buitenland bekend staat om betrokkenheid bij drugshandel”, lezen we (inclusief verkeerd aanwijzend voornaamwoord, want het is natuurlijk ‘een voertuig dat‘). Maar laten we even geen zout op de slakken leggen nu, dat doen de smerissen zelf wel met hun actie.

Het zijn reality tv-beelden anno 2023 die eigenlijk te gek voor woorden zijn, want zou het nu werkelijk zo slecht zijn voor ons Nederland als je inderdaad gewoon wiet zou kunnen kopen bij de Appie? Nou ja, dat duurt nog wel wat jaartjes, dus trek lering uit de pech die onderstaande automobilist heeft getroffen:

[openingsfoto: Zapylaiev Kostiantyn/Shutterstock]
(advertentie)