(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Karma is een bitch, zeggen ze wel eens. En dat klopt, zelfs als we karma met een C laten beginnen zoals ze bij onze zuiderburen doen wanneer ze het over de politiezone As, Bocholt, Bree, Genk, Houthalen-Helchteren, Kinrooi, Oudsbergen en Zutendaal hebben. CARMA dus!

Bad CARMA

Politie CARMA dus, in Belgisch Limburg, die motherfuckers moesten dinsdag zo nodig een huis binnenvallen in Diepenbeek. Daar wonen 19.000 mensen centraal gelegen tussen drie aangrenzende steden: Hasselt, Genk en Bilzen. En laat CARMA nu nét die twee gasten – 32 en 29 jaar oud – in de bibs bijten die twee zakken met overheerlijke friet eh, pardon wiet hadden klaarstaan!

Allemaal bad karma als gevolg van ‘een lopend onderzoek naar de teelt van drugs’, zoals ze dat redelijk omfloerst plegen te zeggen in de Vlaamse media (ze bedoelen wiet kweken hoor). Bij dat grote onderzoek werden er begin van deze maand al huiszoekingen gedaan in pandjes in Limburg en Duitsland, waarbij 2 flinke wiethokken werden opgerold. Zes plantenvrienden werden daarbij gearresteerd.

Twee zakken vol lekkers

Dinsdagochtend kwam er dus nog een soort toegave van CARMA – bijgestaan door leden van Politie LRH (staat voor ‘Politiezone Limburg Regio Hoofdstad ‘) – met de bust in Diepenbeek. Op de zolder van dat betreffende huis struikelden de dienstdoende plantenjagers dus op dit:

Jawel, 17 kilo van de fijnste Belgische wiet. Bijzonder verpakt ook, in van die milieuvriendelijke papieren zakken. Wat dat betreft extra jammer dat al dit lekkers geheel zinloos vernietigd wordt…

(advertenties)