(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Zeker voor een indica dominante wietsoort is het THC-gehalte van 25 procent uitzonderlijk hoog. Deze Skywalker is dan ook niet voor niets koninklijk, en levert ook nog eens royale oogsten op. De heerlijke fruitige smaak van blauwe bessen, citrus en peper krijg je er gratis bij van de hofleveranciers van Royal Queen.

Mazar x Blueberry

Royal Skywalker is een kruising tussen de Afghaanse Mazar en de klassieke cupwinnaar Blueberry. Het is het veredelde antwoord van Royal Queen Seeds op Skywalker OG, die hemel en aarde bewogen om de juiste planten voor deze kruising te selecteren. En met een torenhoog THC gehalte van wel 25 procent mogen we wel stellen dat Royal Skywalker een geslaagde hybride heeft opgeleverd.

25% THC!

Doe rustig aan wanneer je Royal Skywalker na de oogst gaat proeven. Deze wiet is immers zeer potent, en gezien het een indica dominante wietsoort betreft, ook in staat om je in een diepe ontspanning te brengen. Weet je de sweet spot echter te vinden, dan kan ze je ook flink opbeuren en tegelijkertijd ontspannen. Het is een aangename high, met een heldere rust waar de zoete fruitige smaken van blauwe bessen, citrus en zwarte peper zeker hun steentje aan bijdragen.

Grote opbrengsten

Royal Skywalker is echter niet alleen een wietsoort voor connaisseurs maar zeker ook voor kwekers die een ‘onsje meer’ willen oogsten. Binnen kunnen planten van deze soort namelijk 80 tot 130 centimeter hoog worden, en wel tot 600 gram per vierkante meter opleveren. En wil je volgend jaar een lucratieve buitenplant, ook dan is dit een aanrader. Buiten kunnen de indica dominante dames namelijk meer dan twee meter hoog worden, en tot 600 gram per plant opleveren.

  • Soort: indica dominante hybride (60% indica)
  • Genotype: Blueberry, Mazar
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Geur/smaak: zoet, blauwe bessen, citrus, zwarte peper
  • Effect: zeer potent, 25% THC, ontspant het lichaam, opbeurend
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
(advertentie)