(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dit zou zomaar eens het kortste nieuwsbericht kunnen zijn dat ooit op CNNBS is gepubliceerd. Desalniettemin gaat het toch over een onwaarschijnlijk Limburgs natuurverschijnsel, waarvan wij nog nooit eerder hadden gehoord maar wel spontaan het water in de mond krijgen: wietasperges!

GREAT, REALY GREAT!

En het is geen fake nieuws mensen, we heten geen Trump van achteren hier op de redactie tenslotte. Het begint allemaal met een intrigerende tweet van de Wijkagenten Susteren afgelopen dinsdag:

Aha, asperges en wiet… onze interesse is gewekt. Maar van Twitter worden we niets wijzer omdat de Limburgse wijkagenten ons daar weer doorverwijzen naar Instragram. Snel op de link klikken dus en dan zien we dit:

Tja, zullen we het er maar op houden dat de wereld nu een stuk veiliger is geworden, althans dat stukje ervan in Midden-Limburg, maar dat we waarschijnlijk ook niet rouwig hoeven te zijn dat deze ahum… wiet de markt niet gaat halen.

Al blijft het vanuit culinair-geestverruimend oogpunt toch jammer dat er niet zoiets bestaat als wietasperges, heel jammer.

(advertenties)