(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Woon je in Nederland? Dan wil je natuurlijk automatisch ook buiten vijf wietplanten kweken. En dat gaat in ons klimaat dan weer ontzettend goed met een wietsoort als Dutch Automatic. Deze hybride zit namelijk boordevol met klassieke Nederwiet-genen, is weerbaar tegen ons klimaat, bloeit automatisch en is zeer makkelijk te kweken!

Nationalisme heeft niet de allerbeste naam. Maar als het om Nederland en cannabis gaat, dan ben je als buitenkweker toch echt het beste af met Nederwiet. Een in Holland veredelde wietsoort als Dutch Automatic is namelijk weerbaarder en kan specifiek goed tegen ons klimaat. Ze bevat genen van wietsoorten zoals Northern Light, Santa Maria, Afghani Gold, die het al jaren goed doen in ons klimaat. En als autoflower bloeit Dutch Automatic ook nog eens helemaal vanzelf.

Genetische soep

Eigenlijk is Dutch Automatic een beetje een genetische soep. Ze heeft invloeden van enkele wietsoorten die al jaren in Holland gekweekt worden, en is daardoor ontzettend sterk en weerbaar geworden. Northern Light, Ruderalis, Santa Maria, Hawaiian Sativa and Afghani Gold liggen namelijk aan de basis van deze autoflower van Spliff Seeds. Omdat ze vanzelf bloeit weet ze gebruik te maken van die schaarse mooie maanden die we in Nederland kennen. De eerste bloeiverschijnselen beginnen al 2 tot 3 weken na het ontkiemen, en de complete cyclus van zaad tot oogst duurt slechts 11 tot 12 weken.

Uiteraard is kweekgemak niet het enige dat Dutch Automatic te bieden heeft. Ze levert ook een heerlijke en potente oogst op, die zelfs een laag percentage aan CBD bevat. De planten zijn voor 55 procent indica en blijven redelijk compact. Toppen groeien met een beetje geluk van de zonnegoden mooi dicht en bevatten een plakkerige laag trichomen. Na het drogen en rijpen (curen) hebben ze een zoete bloemige geur en smaak. Het aroma doet ook denken aan een indringende old school Skunk.

Dikke hoofdtop

Qua formaat is Dutch Automatic de perfecte discrete balkonplant. Ze wordt namelijk niet erg hoog en kent eigenlijk nauwelijks een groeifase. Hierdoor is deze Nederwiet ook een uitstekende kandidaat om buiten in Sea Of Green opstelling te kweken. Planten maken typisch één grote dikke hoofdcola aan, omringd door enkele zijtakken.
Als hybride zorgt deze buitenwietsoort voor een soepele rookervaring en een lichamelijk stoned gevoel. Niet zelden veroorzaakt ze een stevige couch-lock of bevredigende vreetkick. Medicinaal gebruikers kiezen Dutch Automatic dikwijls tegen de symptomen van ADHD, de ziekte van Crohn, angsten en paniekaanvallen.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: Northern Light, Ruderalis, Santa Maria, Hawaiian Sativa, Afghani Gold
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: automatic, 12 weken van zaad tot oogst
  • Smaak/geur: bloemig, zoet, Skunk
  • Effect: lichamelijk, stoned, ontspannen
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertentie)