(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De notoire Gorilla Glue dringt steeds verder door in Europa. Ze maakt zich met deze Auto Glueberry OG ook geliefd onder de meest gemakzuchtige hobbykwekers. De cupwinnende Auto Glueberry OG is een kruising tussen Gorilla Glue en OG Kush. Auto Blueberry genen maakten van haar een volbloed autoflower.

Auto Glueberry OG is een wietsoort op basis van de plakkerige en vooral potente Glueberry OG. Een van de eerste Gorilla Glue kruisingen die het Europese continent wisten te bereiken. Zadenbedrijf Dutch Passion maakte de soort door een van de hars druipende Gorilla Glue met een toch ook niet misselijke OG Kush te kruisen. Het resultaat van die kruising werd met de klassieker Blueberry gestabiliseerd.

Autoflower

Naast Blueberry werd de Gorilla Glue – OG kruising ook met Auto Blueberry gekruist. Op die manier werd een gemakkelijk te kweken variant van de fotoperiode Glueberry OG geboren. Dát leverde een spectaculair resultaat en vrijwel direct een cannabis cup op.

Auto Glueberry OG is een uiterst potente autoflower die onder de juiste omstandigheden uitgroeit tot een wietplant van gorilla formaat. Ze heeft slechts 11 weken de tijd nodig om van zaad tot oogstrijpe plant te komen. Hoewel het scroggen van autoflowers soms wordt afgeraden, reageert Auto Glueberry hierop met de productie van vele kogelharde en vooral plakkerige toppen. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Kweekverslagen met Auto Glueberry OG zijn hier (HPS) en hier (led) te vinden, mocht je dat met eigen ogen willen zien.

Amerikaanse lekkernij

Auto Glueberry is van top tot teen een Amerikaanse delicatesse; zowel Blueberry, Gorilla Glue als OG Kush zijn daar op enig moment dé nummer één wietsoort geweest, als ze het niet nóg steeds zijn. En wanneer je Auto Glueberry OG rookt begrijp je meteen waarom. De wiet is vet, plakt als plakband en combineert een subtiele Diesel-smaak met de duidelijke zoet fruitige smaak van Blueberry en stinkt als een echte Kush-soort.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: (Gorilla Glue x OG Kush), Auto Blueberry
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 11 weken van zaad tot oogst
  • Effect: zeer potent, lichamelijk
  • Smaak: zoet, fruitig, Diesel, Kush
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertentie)