(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je de wietsoorten Critical Mass en Big Bud een beetje kent, dan weet je dat deze soorten mooie grote oogsten opleveren. Tel daar een mooie paarse kleur bij op en het kweekgemak van moderne autoflowers, en je begrijpt de voordelen van Critical Purple Autoflower. 

Moeiteloos de mooiste paarse toppen kweken; met Critical Purple Autoflower ligt dat binnen de mogelijkheden. Critical Mass en Big Bud staan namelijk beiden garant voor een gulle en potente opbrengst en de ruderalis genen maken de autoflower compleet. De planten bloeien daardoor namelijk automatisch, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over lichtschema’s of tot ver in augustus op de eerste bloeiharen hoeft te wachten.

Critical Purple Autoflower

Critical Purple Autoflower is een wietsoort die je zowel binnen als buiten kunt kweken. En hoewel ze binnen waarschijnlijk meer wiet zal opleveren dan buiten, komt ze buiten nog het beste tot haar recht. Daar profiteer je namelijk het meeste van haar vermogen om automatisch te bloeien. Zaaien in mei is bijna gegarandeerd een mooie opbrengst in augustus. Met een mooie plek in de zon en een ruime pot met luchtige aarde, kunnen de planten een royale hoogte van 120 centimeter bereiken.

Aangezien het een indica dominante autoflower is, en ze een hoog THC-gehalte heeft, mag je rekenen op een zware en lome ontspanning die lang aanhoudt. Perfect voor de lange zwoele zomeravonden die je te wachten staan, of om de hele nacht ongestoord door te slapen. De verdoving die deze autoflower teweeg brengt, maakt het tot een goede pijnstiller. De lichamelijke ontspanning verlicht je zorgen en daarmee ook stress gerelateerde klachten. Zorg echter wel voor je natje en je droogje want een flinke vreetkick en de bijbehorende ‘droge bek’ zijn erkende bijwerkingen van Critical Purple Autoflower.

Zoet, paars en lekker!

De grote paarse toppen maken deze autoflower een lust voor het oog. Maar ook je smaakpapillen worden getrakteerd, en wel op een zoet en bloemig aroma dat meewerkt aan het synergetische effect van Critical Purple Autoflower. De geur doet denken aan rozenblaadjes en de smaak is zoet en enigszins aards zoals een mooie skunk-kruising.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: Critical Mass, Big Bud, ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: +/- 12 weken van zaad tot oogst
  • Geur/smaak: zoet, bloemen, aards
  • Effect: loom, stoned, slaperig, lui en ontspannen
  • Zadenbedrijf: WeedSeedsExpress.com
(advertenties)