(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nee, je ziet niet dubbel. De eerste staat voor de kwaliteitswiet van eigen Dutch Passion makelij, de tweede voor de onlangs gestarte misdaadserie van eveneens eigen bodem, in dit geval de Vara. En wat wil het toeval, in een van de afleveringen komen beide bij elkaar ook!

RollingStoned heeft al uitgebreid de serie Hollands Hoop bij je gepromoot, want centraal in dit Breaking Bad-achtige misdaaddrama staat een gigantische wietplantage! Inmiddels is de serie een eind op weg en in een recente aflevering kwam de originele Hollands Hope zowaar voorbij, de wietsoort van Dutch Passion dus waarvan de tv-serie de naam geleend heeft!

De wietsoort Hollands Hope van Dutch Passion

De wietsoort Hollands Hope van Dutch Passion

Maastricht en Amsterdam

Natuurlijk vervult het de hardwerkende zadenproducenten van Dutch Passion – met vestigingen in Maastricht en Amsterdam – met trots dat er gerefereerd wordt aan een van hun cannabissoorten. “Publieke omroep promoot Nederlandse kwaliteitszaden”, mailden de mannen ons vrolijk. Maar voordat we je doorsluizen naar de video van de serie Hollands Hoop, wat essentiële achtergrondinfo over de wietsoort.

Hollands Hope, de wietsoort

Hollands Hope is een zeer krachtige Indica die volledig aangepast is aan het Nederlandse klimaat en buiten gekweekt wordt sinds de jaren ’80. Het is een sterke en betrouwbare varieteit, zeer resistent tegen schimmels. Na 8 weken bloei kan er rond eind september of begin oktober geoogst worden. De planten worden 1 to 2 m hoog met toppen tot 50 cm en kunnen, afhankelijk van de kweekomstandigheden, tussen de 100 tot 1000 gram per plant opbrengen. 🙂

Hollands Hope is een betrouwbare buitenfavoriet met een zware ‘knock-out stoned’, die populair is bij recreatierokers en medische gebruikers. De rook is nogal zoet en de uitstekende high/stoned houdt zeker een paar uur aan. Deze variëteit wordt door een hele generatie buitenkwekers aanbevolen.

Hollands Hoop, de tv-serie

Zoals gezegd, schreven we al eerder over de Nederlandse misdaadserie Hollands Hoop. Dus als je meer wil weten over het verhaal en de hoofdrolspelers, dan verwijzen we je graag naar ‘TV-tip: Wietserie Hollands Hoop begint!’. Het betreffende fragment waarin Dutch Passion over de tong gaat in de serie in de naar hun vernoemde aflevering van 18 oktober, zie je hier:

 

(advertenties)