(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ken je dat? Je snakt naar een ontspannende joint of blunt maar dan … KAK! Blijken je vloeitjes op. Met de boxen van HighSupply overkomt je dat nooit meer. Daarmee ligt er namelijk maandelijks een pakje in je brievenbus, met alles wat je als cannabisliefhebber maar nodig kunt hebben. 

In Amerika zijn er al langer een aantal bezorgdiensten voor, maar ook in Nederland en België kunnen liefhebbers hun parafernalia voortaan thuis laten bezorgen. De boxen van het kersverse HighSupply zijn gevuld met een fijne mix van essentiële blowersbenodigdheden en interessante nieuwe producten om als cannabisliefhebber te proberen. De boxen – er is een Premium box en een voordelige Basic box – worden maandelijks samengesteld, dus het is altijd weer een kleine verrassing wat erin zit.

Maandelijks op je deurmat

Misschien denk je dat het een beetje overbodig is om je vloei en tips aan huis te laten bezorgen, maar het is vooral heel leuk en handig. Niet iedere cannabisliefhebber komt immers regelmatig in de coffeeshop om daar vloei en tips mee te nemen. En buiten dat is een euro voor een pakje vloei in de coffeeshop ook wel erg prijzig. Dan bieden de boxen van HighSupply uitkomst; niet alleen worden die handig aan huis geleverd maar ze bevatten ook altijd meer producten dan waar je voor betaalt, en dat is wel zo voordelig.

Op deze manier kun je als wietroker kennis maken met een keur aan leuke en verrassende rokersaccessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van de heerlijke Juicy Hemp Wraps uit de door ons geprobeerde Premium box? Of de meer dan handige Grinder Card; een pasje niet groter dan je bankpas waarmee je je wiet kunt grinden door het eroverheen te raspen. Aansteker op? Geen nood, dat is namelijk ook een van de ‘essentials’ in de boxen van deze bezorgservice.

Premium of Basic

Ben je nuchter van aard en gaat het jouw er alleen maar om dat je nooit zonder de absoluut noodzakelijke rokersbenodigdheden komt, ga dan voor de Basic box. Je betaalt niet te veel maar krijgt wel drie of zes maanden lang op tijd je essentiële benodigdheden thuisbezorgd. De Basic boxen bevatten altijd minimaal twee tipboekjes, drie verschillende pakjes grote vloei en een aansteker en een paar geinige stickers.

Ben je wat avontuurlijker dan kun je een drie- of zesmaandelijks Premium-abonnement proberen. Je ontvangt dan een aantal manden de Premium box. Deze bevat naast de basics zoals verschillende soorten tips en vloei en een aansteker, ook geselecteerde specials. Dat zijn producten zoals de genoemde Grinder Card of herbruikbare glazen tips die deze maand in de Premium box zitten.

Bij HighSupply kun je een abonnement voor drie of zes maanden kiezen op ofwel de Premium of de Basic box. Doe je dat dan krijg je nog eens 10% korting bij een abonnement van zes maanden, of 5% korting als je voor drie maanden gaat. Wil je gewoon eens een box proberen dan kun je die ook los bestellen. Op HighSupply.co valt te lezen wat er in de box van de maand zit.

Ook wel handig tot slot: de pakketten passen altijd door je brievenbus. Je hoeft dus nooit lang op een box te wachten, of thuis te blijven om het aan te nemen van de bezorger.

(advertenties)