(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je een bong of dab rig nodig hebt, maak je dan maar op voor een lange zoektocht want er zijn enorm veel modellen die allemaal nét een beetje anders zijn. Wil je echter een unieke dab rig die niet kapot te krijgen is, inclusief tool, container voor je concentraat en banger (bowl) dan is de keus snel gemaakt.

Ja, want in dát geval moet je namelijk gewoon deze Kube van het merk Piecemaker hebben. Deze dab rig is namelijk uniek in zijn soort, niet stuk te krijgen én komt compleet met een fraaie glazen banger, container en dabbing tool.
Kube is een Amerikaanse oliebong die nu eens niet van glas gemaakt is maar van hittebestendig siliconen. Je hoeft dan ook niet héél voorzichtig met de Kube te zijn want siliconen breekt niet, en dat is wel zo prettig.

Kubusvorm

Wat ook tamelijk ongebruikelijk maar wel heel handig en fraai is, is de eenvoudige kubusvorm van de Kube. Het geeft de dab rig een stijlvol uiterlijk, en jou als ‘dabber’ een handig tafeltje tijdens het dabben. De bovenzijde van de Kube doet namelijk ook meteen dienst als houder van al je gereedschappen. Speciale sleuven bieden ruimte voor het mondstuk, je dab tool en de L-vormige banger. En aangezien de hele dab rig toch van siliconen is, hebben ze in de bovenkant ook meteen een anti-plak container voor je concentraat aangebracht.

Gebruik je de dab rig even niet (wat we ons nauwelijks kunnen voorstellen) dan kun je de losse onderdelen netjes opbergen in de roestvrijstalen basis aan de onderzijde van de dab-kubus. Wat dan overblijft is een simpele kubus met een breedte van ongeveer 10 centimeter die je eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen.

Iets voor jou? De Kube van Piecemaker is (helaas alleen in het zwart) verkrijgbaar op Zamnesia.nl. Hij kost €89,- euro en wordt compleet gebruiksklaar geleverd.

(advertenties)