(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als het stereotype van de luie blower klopt, dan zullen deze nieuwe OTTO grinders wel als warme broodjes over de toonbank gaan. Wat is OTTO dan? Nou, een elektrische grinder met een geïntegreerde joint-huls-houder die je wiet maalt en daar meteen een joint van maakt. Je eigen persoonlijke joint-draaier dus!

Je zou kunnen zeggen dat je wel héél lui moet zijn als zelfs het draaien van je eigen joint te veel moeite is. Aan de andere kant overkomt het ons zelf ook weleens. Je hebt op zich wel trek in nog een joint maar al die handelingen… laat dan maar.

OTTO

Nou, in dat soort gevallen zouden we de OTTO best kunnen gebruiken. Niet iedereen heeft immers 50K over om een persoonlijke joint-draaier in dienst te nemen. Maar de OTTO ís dat in principe wel, al moet je hem uiteraard nog wel zelf vullen en op het knopje drukken. Kijk maar even hoe het werkt.

OTTO is een volautomatische grinder en joint-draaier; een kleine robot die je wiet tot de ideale structuur maalt, en daar vervolgens gelijk matig een cone mee vult. Het apparaatje kwam tot stand na een succesvolle crowdfunding campagne op Indiegogo, en is inmiddels ook in Nederland te bestellen. De grinder zelf heeft een elegante zwarte look die mooi staat op de glazen joint-huls-houder.

Grindtechnologie

Innovatieve slimme grindtechnologie (we verzinnen het echt niet) bootst menselijke handbewegingen na, waardoor je wiet fijn en gelijkmatig vermalen wordt. Vervolgens spuugt de wietmolen de gemalen cannabis aan de onderkant uit. Je kunt de grinder daardoor niet alleen gebruiken om cones mee te vullen, maar bijvoorbeeld ook boven die rollade houden voordat die de oven ingaat.

Bij de OTTO worden 20 premium cones geleverd met brede randen, waardoor ze tot het uiterste puntje gevuld kunnen worden. Joints die het apparaat op deze manier voor je draait branden hierdoor mooi en gelijkmatig. Losse cones voor de OTTO zijn per 20 stuks verkrijgbaar voor €7,50.

Dus wil jij net als de steenrijke rappers Snoop Dogg en Waka Flocka kunnen zeggen dat je een persoonlijke joint-draaier in dienst hebt? Dan kan dat met de OTTO. Je bestelt hem op Azarius.nl en hij kost €128,- euro. Voor dat geld krijg je een maatbeker, USB snellaadkabel, trechter, 4-in-1 tool, joint-huls-houder, én natuurlijk de OTTO persoonlijke joint-draaier zelf. 

(advertentie)