(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

The HighCloudZ is een van drie splinternieuwe Amerikaanse wietsoorten van Green House Seeds. Een moddervette hybride met een al even indrukwekkende hoeveelheid trichomen. De bijbehorende en extreem zoete smaak en het gebalanceerde effect maken het plaatje compleet. 

HighCloudZ is een heerlijke zoete en splinternieuwe hybride van de zadenmakers van Green House. Het is een fifty-fifty hybride met uitsluitend Amerikaanse genen. Je weet waarschijnlijk al wat dat betekent want Amerikaanse strains hebben in de regel zeer veel terpenen, een laag trichomen waar je ‘u’ tegen zegt en kogelharde toppen. Zo dus ook deze HighCloudZ, die haar vele ijzersterke punten erfde van Watermelon Zkittlez en Cloud Walker.

Watermelon Zkittlez x Cloud Walker

Meer specifiek is HighCloudZ een kruising tussen de mooie Cloud Walker, met onder meer de genen van Punta Roja, welke de Strain Hunters van Green House eigenhandig uit Colombia haalden. De andere helft van de genen komen van Watermelon Zkittlez, waar HighCloudZ trouwens ook de letter ‘Z’ van erfde. Het resultaat is een prachtige wietsoort die de actieve high van sativa’s combineert met het zware effect en de zoete en zure terpenen van Watermelon Zkittlez.

Net als veel nieuwe wietsoorten uit de VS is de HighCloudZ perfect aangepast aan een leven in een kweektent. Als je de planten niet traint produceren ze een lange en dikke hoofdtop, temidden van vele secundaire toppen. Met een klein beetje training groeit ze echter ook probleemloos in de breedte, waardoor je een mooi gevuld bladerdek overhoudt.

Extreem zoet

De geur en de smaak van HighCloudZ zijn zogezegd intens, en ook al vroeg in de bloeifase te ruiken. Het is een extreem zoet aroma met fruitige geuren van ananas en zoete druiven en de intense zoetheid van snoep. Bij elkaar een fijne vertaling waarin beide ouderplanten goed geëerd worden door deze HighCloudZ. Bij het roken proef je de zoetheid goed terug, en het is dan ook net alsof je snoep in je mond hebt in plaats van rook of damp.

Het effect is zoals je zou verwachten: intens en sterk dankzij de hoge trichoomdichtheid en cannabinoïden niveaus, en gebalanceerd door haar hybride achtergrond. Een actief en zeker euforie komt langzaam opzetten, en gaat later over in een warm en loom indica-gevoel.

  • Soort: hybride
  • Genotype: Watermelon Zkittlez, Cloud Walker
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Geur/smaak: extreem zoet, ananas, druiven, snoep
  • Effect: sterk maar gebalanceerd effect, eerst high daarna stoned
  • Zadenbedrijf: Green House Seeds
(advertentie)