(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Auto Mimosa Punch

Heb je maar een bescheiden kweekruimte maar wil je toch de beste wiet kweken, let dan even op. Auto Mimosa Punch is namelijk een compacte krachtpatser boordevol kristallen, met het hoogste terpeengehalte dat Dutch Passion ooit zag bij een autoflower. Een volbloed Amerikaanse die zo intens smaakt als ze ruikt en je om de oren slaat met een ‘knock out punch’.

Het autoflower kweekgemak doet absoluut niets af aan de potentie, smaak of opbrengst van van Auto Mimosa Punch. Zeker niet als je een kweekruimte hebt waar de hoogte beperkt is, want daar floreert deze autoflower met Amerikaanse genen met een grote opbrengst.

Auto Mimosa Punch

Clementine x Purple Punch

Jawel, Auto Mimosa Punch is een volbloed Amerikaanse en zit dan ook vol met terpenen, trichomen en THC. Ze is gebaseerd op de veelvuldig geprezen Mimosa, een unieke kruising tussen de wietsoorten Clementine en Purple Punch, die oorspronkelijk alleen als stek bestond. De zadenmakers van Dutch Passion hebben hun handen op Mimosa weten te leggen, en vervolgens gekruist met een automatisch bloeiende Purple Punch om Auto Mimosa Punch te maken.

Het veredelde resultaat van die kruising is een hybride autoflower met uitzonderlijk hoge terpeengehaltes. Ondanks de Purple Punch genetica zijn alle fenotypes die Auto Mimosa Punch voortbrengt fris groen van kleur. Ze hebben mooie glanzende bladeren en hinten al vroeg in hun cyclus op hun intense smaak en effect met een heerlijke fruitige geur.

Voor kwekers met lage kweekruimtes is het fijn dat Auto Mimosa Punch niet al te hoog wordt. Afhankelijk van de maat van de pot worden de planten namelijk niet hoger dan 50 tot 90 centimeter. Ze maken mooie vertakkingen en daarmee een royale hoeveelheid toppen aan. Deze zijn groot van formaat, hebben een dikke plakkerige laag trichomen en zijn gemakkelijk te knippen dankzij een uitstekende blad-bud verhouding.

Hoogste concentratie terpenen

De geur en smaak is zoet en fruitig met subtiele tonen van Diesel maar vooral zeer sterk. Bij analyse van de terpenen bleken die zelfs in ongewoon hoge concentraties aanwezig te zijn. De dominante terpenen bèta-myrceen, bèta-pineen, terpinoleen en bèta-caryofylleen zorgen samen voor de hoogste terpenengehaltes die ze bij Dutch Passion ooit zagen in een autoflower!

  • Soort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: Clementine, Purple Punch, Auto Purple Punch
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 10 tot 12 weken (zaad tot oogst)
  • Geur/smaak: zoet, fruitig, Diesel, intens
  • Effect: Sterk effect, knock out wiet
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertentie)