(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Strawberry Glue

Strawberry Glue is het uitverkoren kind van Strawberry Banana en Gorilla Glue. Een bijzondere wietsoort met gewilde en ogenschijnlijk tegenstrijdige eigenschappen. Als indica dominante hybride ontspant ze het lichaam maar geeft ze de geest een vrolijke oppepper. Plakkerige harde toppen met een tongstrelende fruitige smaak.

Strawberry Glue is een plakkerige hybride met een lichte indica overhand. Haar toppen zijn typisch zeer compact en plakkerig en hebben een uitgesproken fruitige geur en smaak. Haar Gorilla Glue achtergrond zorgt voor geraffineerde Diesel tonen, complexe gelaagdheid en een algehele lichamelijke ontspanning als kers op de aardbeientaart.

Gorilla Glue x Strawberry Banana

Je kunt het misschien al raden maar Strawberry Glue is het resultaat van een bijzondere kruising tussen Gorilla Glue en Strawberry Banana. Een extreem trichoomrijke en plakkerige THC-knaller met een lichte Diesel achtergrond dus aan de ene kant, en een extreem fruitige en zoet smakende hybride aan de andere kant. Het komt allemaal samen in deze heerlijke zoete en fruitige maar ook complexe en gelaagde smaaksensatie.

Met een THC-gehalte van ongeveer 19 procent, plakt deze dame van Amsterdam Genetics van de trichomen. Je kunt je dus wel voorstellen dat het effect, net als de geur en de smaak erg sterk is. Deze wietsoort ontspant lichaam en geest en geeft tegelijk een vrolijke noot aan je dag. Het effect is potent en sterk, en doet de tijd vertragen alsof alles onder een dikke laag lijm zit. Het is een heerlijke strain tegen de stress van een lange werkdag, en ook een uitstekend slaapmiddel. Medicinaal gezien is Strawberry Glue dan ook zeer breed inzetbaar. Tegen stress, voor een betere stemming en als pijnstiller.

Schatkist van aroma’s

Deze hybride kweek je in Nederland het beste binnen bij optimale omstandigheden. Planten zullen daar floreren en uitbundig groeien, met een dikke hoofdtop en vele stevige zijtakken en secundaire toppen. In de bloeiperiode die gemiddeld zo’n 8 tot 9 weken duurt, produceert ze felgroene compacte toppen en een intense geur. Ze ruikt zoet maar heeft tegelijkertijd verfrissende zure tonen en kruidige noten complexe caryofylleen met subtiele Diesel ondertonen. Het is een schatkist van aroma’s.

  • Soort: indica dominante hybride (60/40%)
  • Genotype: Gorilla Glue, Strawberry Banana
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Cannabinoïden: 19%THC, 1.2%CBD, 0.3%CBN, 0.7%THCV, 1.2%CBG
  • Geur/smaak: zoet, fruitig, citrus, vleugje Diesel
  • Effect: sterke lichamelijke ontspanning
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertentie)