(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Op zich is het natuurlijk niet heel vreemd dat soldaten tijdens een oorlog snakken naar cannabis, al is het maar om even aan alle waanzin en geweld te ontsnappen. Ook twee Russische frontsoldaten dachten onlangs dat het wel kon: snel even een geïmproviseerde bong roken op de rand van de loopgraaf waarin ze zich normaal gesproken verschansen. Waarschuwing: schokkende beelden van een oorlogsdrone laten zien hoe dat afloopt!

Even een bong roken op de rand van de loopgraaf

Natuurlijk hebben wij wel even getwijfeld of we de beelden moesten delen. Immers, het loopt niet goed af voor deze twee onbezonnen Russische frontsoldaten die op klaarlichte dag besluiten om een ‘vodnyk’ te roken op de rand van hun loopgraaf.

Een vodnyk  is een geïmproviseerde bong waarmee wiet kan worden gerookt, zo leren wij van de website The New Voice of Ukraine. Dat is uiteraard geen objectief journalistiek medium en dus maken ze zich daar heel vrolijk over de twee blowende vijandelijke soldaten.

“In what is becoming a commonplace occurrence at the front, more Russian soldiers have staked their claim for the Darwin Award for stupidest way to die after relaxing a little too much following a frontline cannabis session”, schrijft de site bijvoorbeeld als intro bij de beelden.

Ontsnappen aan de waanzin die oorlog is

Toch laten wij die beelden ook zien, maar dan zonder grappig bedoeld patriottistisch gebazel eromheen. Immers, hoe triest het ook allemaal is die oorlog(en), zelfs soldaten aan het front hebben blijkbaar behoefte aan ‘ontsnapping’ door middel van cannabis.

Daarom laten we deze oorlogsbeelden, gemaakt vanuit de Oekraïense militaire drone die ook een einde maakt aan het Russische blowen beneden, toch zien.

Als bewijs van de complete idioterie van oorlog, maar ook als R.I.P. voor twee waarschijnlijk gewone Russische jongens die wilden ontsnappen aan die dagelijkse waanzin in de loopgraven. Dat is ze helaas iets te goed gelukt…

Kijk hieronder naar de heftige beelden op eigen risico:

Voor alle duidelijkheid: CNNBS kiest geen partij, wij pleiten slechts voor één ding (zoals altijd):

(advertentie)