(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jointjes roken is de bom, alleen dat draaien, niet iedereen is daar even goed in. Gelukkig zijn daar allerlei hulpmiddeltjes voor zoals Futurola’s Jointroller of hun prefab cones. En die laatste vul je dus gewoon per vier tegelijk met deze toffe jointmaker.

Sneller vier joints fabriceren dan met de jointmaker kan niemand. Binnen een paar seconden heb je er vier gevuld en dat kan superhandig zijn. Gebruik hem voor je op stap gaat en maak binnen luttele seconden genoeg joints voor de hele nacht. Het handige tooltje is ook ideaal voor coffeeshops die niet teveel voorgedraaide joints op voorraad willen hebben, en ook erg populair onder patiënten die bijvoorbeeld last hebben van spierspasmen of door MS zelf niet goed meer kunnen draaien.

joint-4-jointmaker

De Jointmaker heeft plaats voor vier cones, die koop je trouwens gewoon per 50 tegelijk voor maar 6,95 euro. Je plaatst de cones in de Jointmaker, vervolgens maal je je wiet in een grinder (we gaan natuurlijk voor de pure joint) en doe je dat bovenin de Jointmaker. Even schudden, aanstampen en klaar is spacekees! Vier jointjes voor de hele avond. Je hoeft nooit meer voorgedraaide joints te kopen en kunt zo veel geld besparen.

De Jointmaker is te koop op Dutch-Headshop.com. Er zijn twee varianten, een met en een zonder Dutch-Headshop logo waarbij degene met logo iets voordeliger is. Zonder logo kost hij 14,95 en met logo slechts 9,95.

 

(advertenties)