(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zalig zijn zij die in het bezit zijn van een Magic-Flight verdamper. Deze kun je namelijk oneindig uitbreiden zodat je de stijlvolle houten verdamper voor onderweg kunt omtoveren tot een volwaardige verdamper voor thuis. Onafhankelijk van batterijen, met complete controle over de temperatuur en watergekoeld dus!

De lijst met uitbreidingen voor de succesvolle Magic-Flight verdamper is enorm. Ze hebben onder meer bijpassende houten grinders en een geweldig mooie stashbox die helemaal in stijl zijn met de Magic-Flight zelf. Maar de meest opvallende upgrades die je je Magic-Flight kunt geven zijn wel de Power Adapter 2, de glazen bubbler en de Magic-Flight UFO (Unnamed Filtration Object).

Power Adapter 2.0

9983-magic-flight-power-adapter-20-main

Met de Power Adapter 2.0 krijg je ineens volledige controle over de temperatuur waarmee je kunt verdampen en ben je niet langer meer afhankelijk van batterijen. Het is de ultieme upgrade voor de Magic-Flight Launch Box. Een draaiknop regelt de hoeveelheid stroom en daarmee kun je de temperatuur traploos instellen. De accessoireset rekent hiermee in één klap af met twee van de grootste minpunten van de Magic-Flight Launch Box. De set komt met een auto-lader en een stekker die je gewoon in het stopcontact kunt steken. De Power Adapter 2.0 kost 65 euro en is hier te koop op Vaposhop.nl.

Magic-Flight Orbiter

11083-magic-flight-orbiter-main

De Magic-Flight Orbiter tovert je Launch Box in een klap om in een stijlvolle watergekoelde verdamper voor thuisgebruik. De glazen bubbler is handgemaakt door ervaren ambachtslieden in San Diego, Californië, en koelt je damp niet alleen, hij ziet er ook nog eens supermooi uit! Meegeleverd zijn twee waterpijp slangen zodat je de bubbler veilig midden op tafel kunt laten staan tijdens je dampsessies. De Magic-Flight Orbiter kost 75 euro en is hier te koop op Vaposhop.nl.

Magic-Flight UFO

11904-magic-flight-ufo-main

De derde uitbreiding die we onder je aandacht willen brengen is de Magic-Flight UFO. Een superhandige aanvulling die niet teveel kost, maar waarmee je hetzelfde bereikt als met de Orbiter hierboven. Namelijk heerlijke watergekoelde damp. De UFO kan met vrijwel ieder standaard formaat (pint) glas worden gebruikt, om zo voor een watergekoelde dampervaring te zorgen. Omdat de schijf op een UFO lijkt, koos Magic-Flight ervoor hem te dopen tot Unnamed Filtration Object. De Magic-Flight UFO kost 32,50 euro en is hier te koop op Vaposhop.nl.

(advertenties)