(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Kweektenten zijn handig, maar laten we eerlijk zijn, ook erg lelijk. Bovendien trekken ze nogal de aandacht en kun je ze eigenlijk alleen maar gebruiken wanneer je ze ergens verstopt. De stijlvolle Bonanza kweekkasten niet, die staan supermooi in je woonkamer zodat je er zorgeloos mee kunt kweken. Vlak onder de neus van je visite als je wil.

De Bonanza kweekkasten hebben een ideale maat voor de hobbykweker die voor eigen gebruik kweekt. Binnenin vind je een effectief kweekoppervlak van één vierkante meter. De rechthoekige vorm (h x b x d: 176 x 118 x 78 cm) zorgt ervoor dat het licht overal goed benut wordt en maakt het gemakkelijk om je planten te verzorgen.

X-Max6-in-Bonanza

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Bonanza’s en je kunt altijd kiezen voor stijlvol zwart of luxueus hout. Je kunt de kast compleet ingericht aanschaffen of zelf inrichten met apparatuur naar keuze. De standaarduitvoeringen hebben ofwel een Sunmaster Dual Spectrum met Powerlux reflector als krachtbron, of een energiezuinige X-Max4 V2 LED lamp die slechts 350 Watt aan stroom verbruikt. Verder zijn alle compleet ingerichte Bonanza’s voorzien van een veilige G-tools schakelkast met klok en relais, een G-tools 125 2 standen fan- 230/360M3 per uur schakelbaar inclusief geluidsdemper en een koolstoffilter zodat je je geen zorgen hoeft te maken over ongewenste geurtjes in huis.

Een lege Bonanza heb je al voor 495 euro en vanaf 895 richt G-Tools hem compleet voor je in. Ga voor meer informatie over deze en andere kweekkasten naar G-Tools.nl

(advertentie)