(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een klein wietpijpje is een onmisbaar stuk gereedschap dat iedere cannabisliefhebber eigenlijk altijd bij de hand zou moeten hebben. Met zo’n pijpje ben je namelijk stukken sneller op de juiste hoogte dan een grote bong of verdamper die eerst weer opgeladen moet worden. En déze geniale pocketpijp wordt zelfs al de beste van de wereld genoemd!

Voor langdurige sessies ’s avonds ga je echt zitten en maak je een fijn ritueel met een tafelverdamper of je mooiste bong. Maar voor een paar lekkere hits na je werk en voor het eten is een kleine pocketpijp de aangewezen tool. Even vullen, aansteken en dan heerlijk ontspannen en genieten van een maaltijd die door de high zeker drie keer zo lekker smaakt. Voor dit soort reisjes tussendoor kunnen we je de metalen Journey wietpijp aanbevelen.

journey

Deze Journey pijp is een uniek stukje vakmanschap die losse gaasjes overbodig maakt en superhandig in gebruik is. De stijlvolle metalen pijp is onverwoestbaar en bestaat uit drie losse delen die door een magneet stevig bij elkaar gehouden worden. Kwalitatieve Engelse makelij die een leven lang meegaat.

journey3

De voordelen van het unieke ontwerp liggen voor de hand, de pijp is niet stuk te krijgen, je hebt geen losse gaasjes nodig en hij verstopt ook nooit. Je haalt de pijp gemakkelijk uit elkaar om hem te reinigen waarbij je zelfs gemakkelijk bij de binnenkant van het rookkanaal kunt komen, iets wat bij de meeste andere pijpjes niet mogelijk is. Het feit dat de pijp afsluitbaar is, is ook erg praktisch want daardoor kun je hem gevuld en al meenemen. Naar je schoonmoeder bijvoorbeeld.

 

Voor al deze genialiteit betaal je slechts 29.95 euro. De Journey pijp is te koop op Dutch-Headshop.com.

(advertenties)