(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Dysonkid heeft het naar zijn zin met de SolarStorm 880, het neusje van de zalm onder de Amerikaanse LED kweeklampen. De planten blijven in deze derde week van de groeifase mooi compact en van strekken is al helemaal geen sprake, een goed teken dus. 

High stonerz, time flies and plants grow when you’re having fun! We zitten alweer in week 3 van de groeifase en hoewel de Californische zon op hun bolletjes schijnt, blijft het best koud voor onze meisjes. Toch is het niet aan de meiden te zien dat de tropische temperaturen uitblijven. En ondanks hun strikte water-dieet van de afgelopen twee weken, zijn ze behoorlijk uit aan het dijen. In plaats van in de hoogte te gaan, lijken ze vooral breed te worden. De SolarStorm 880 is echt KRACHTIG! Wellicht dat we hem in de aankomende dagen toch een stuk hoger hangen. Op de foto’s hieronder zie je wat de lamp kan aanrichten, zo te zien hangt de lamp daar ook best hoog.

Feestmaal

Na vasten komt feesten, dus vanaf nu mogen we de dames trakteren op een gezonde dosis voeding. Het heerlijke vloeibare hapje van onze lovely ladies bestaat uit power roots, zym, grow en green sensation (Plagron). Omdat het toch al niet een al te warme ruimte is en we onze dames niet willen laten schrikken, hebben we het voedingswater iets verwarmd tot zo’n 22 graden. En we willen geen zuurpruimen dus hebben we het voedingswater afgezuurd, een pH van 6,0 lijken ze fijn te vinden. Wanneer je voedingswater aanmaakt, laat het dan eerst op temperatuur komen, voeg dan de voeding toe en ga daarna pas afzuren.

Elke dag kijken we hoe het met ze gaat en of ze behoefte hebben aan een slokje. In vergelijking met vorige week is al te merken dat onze meiden grotere dames worden en ook meer behoefte hebben aan water. Daarom hebben we sowieso bij de voeding al een grotere hoeveelheid water gegeven. Maar ook tijdens deze derde groeiweek lieten de opgroeiende ladies blijken dat ze dorst hadden door hun bladeren te laten hangen. Op aanvraag hebben we ze dus nog eens een slootje verwarmd water gegeven, wederom afgezuurd op 6,0 pH.

Foto 2

De Lemon Haze plantjes blijven mooi compact door het krachtige ledlicht

Meer dan voeding, aandacht, water en licht hebben de planten deze week niet nodig. Daarom laten we vadertje tijd zijn werk doen en wensen we jullie weer een fijne week. Tot volgende week!

Dysonkid

(advertentie)