(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ze is het vlaggeschip van de zadenmakers van Rare Dankness (zeldzame kwaliteit/potentie). En wanneer je haar rookt heb je er waarschijnlijk een nieuwe favoriete sativa bij. Maar Ghost Train Haze is ook een van de zwaarste sativa’s die er zijn, en werd zelfs door High Times uitgeroepen tot ‘strongest strain on earth’

Ghost Train Haze mag dan wel de bijzondere eigenschap hebben om haze-liefhebbers te bekeren, ze heeft meer indica eigenschappen dan je zou denken. Misschien is het ook juist daarom dat de kruising zo enorm vet heeft uitgepakt toen de kwekers van Rare Dankness Ghost OG gebruikten om de clone-only Neville’s Wreck kruisten. Het resultaat is een plant met gezwollen toppen, plakkerige witte trichomen en het typische zoete en bloemige citrus haze aroma. De hybride heeft meer dan 25% THC en meerdere High Times Cannabis Cups, waaronder een vermelding als ‘strongest strain on earth’.

Geen wiet voor watjes

Het unieke smakenpalet maakt Ghost Train Haze een feest voor iedere cannabisliefhebber. De enorme hoeveelheid hars zorgt voor een heerlijke volle smaak, maar wees gewaarschuwd want deze wiet slaat hard en razendsnel in. Een microdosis maakt creatief en kan de concentratie verbeteren maar de psychoactiviteit stijgt snel naar je hoofd. Pijn en neerslachtigheid verdwijnen terwijl de eetlust toeneemt maar Ghost Train Haze is geen wietsoort voor mensen die snel angstig of over-zelfbewust worden van cannabis.

Rare Dankness kon ook eigenlijk niet anders kon dan de soort beschikbaar maken als zowel gefeminiseerde als reguliere variant, zodat zadenmakers met de genetica verder kunnen kruisen. De Haze invloed zorgt ervoor dat ze in de bloeifase behoorlijk kan strekken, en een aanzienlijke 10 tot 12 weken nodig heeft om haar toppen te produceren, afhankelijk van fenotypische verschillen.

  • Soort: sativa dominante haze hybride
  • Genotype: Ghost OG (OG Kush), Neville’s Wreck (Arcata Trainwreck, Neville’s Haze)
  • Geslacht: zowel gefeminiseerd als regulier
  • Bloeitijd: 68 tot 80 dagen
  • THC: 25%!
  • Smaak: bloemig, zoet, haze, citrus
  • Effect: zeer krachtig sativa effect, creatief, psychoactief
  • Zadenbedrijf: Rare Dankness
  • Verkrijgbaar bij: Zamnesia.nl
(advertenties)