(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het ontstaan van Dutch Passions gloednieuwe wietsoort Kerosene Krash is een kroniek dat niet zou onderdoen voor een opwindend liefdesverhaal. Stel je maar eens voor wat er gebeurde toen de sexy GG#4 bestoven werd met het stuifmeel van een stoere mannelijke Sherbet plant… Heb je al rode oortjes? 

Kerosene Krash is één van de nieuwe Amerikaanse wietsoorten van Dutch Passion, dat onlangs trouwens ook een gloednieuwe website lanceerde. Afgaande op de naam van de wietsoort zou je wellicht verwachten dat het hier om een Diesel-kruising gaat maar dat is niet het geval. Kerosene Krash is namelijk de extreem potente liefdesbaby van Gorilla Glue #4 en Sherbet.

Diesel terpenen

Dat gezegd hebbende werd de hybride natuurlijk niet voor niets Kerosene Krash genoemd. Kerosene verwijst namelijk wel degelijk naar kerosine en heeft dan ook een duidelijk herkenbaar Diesel-aroma. En ‘Krash’? Wel, dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: dat de wiet inslaat als een bom waarna je keihard crasht (op je bankstel welteverstaan). Niet zo verwonderlijk ook want het THC percentage van Kerosene Krash is extreem hoog.

XXL

In de kweekruimte zul je merken dat deze nieuwe kruising krachtig groeit en een gemiddelde hoogte bereikt. Opbrengsten zijn na een bloeifase van acht weken extreem hoog maar dat is niet de enige reden om deze gefeminiseerde Amerikaanse te willen kweken. Dat is namelijk het bijzondere Diesel-achtige terpenenprofiel en het hoge THC-gehalte van Kerosene Krash. Rook een beetje en geniet van de heerlijke stimulerende high, rook veel en je zult gegarandeerd ergens crashen 😉

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: GG#4, Sherbet
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Smaak: indrukwekkend Diesel-profiel, zoet, kruidig
  • Effect: stimulerend bij lage dosis, zwaar stoned bij hoge dosis. Hoog THC-gehalte
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertenties)