(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)
Cole Train

Cole Train is afkomstig uit het breeders-mekka Humboldt County, Californië. De typische langgerekte toppen laten je op het eerste gezicht niet vermoeden dat de kruising indica dominant is, en de hazy Colombiaanse smaak doet dat eigenlijk ook niet. High Times plant van het jaar 2008.

Cole Train – High Times plant van het jaar 2008 – is een kruising tussen een old school Silver Haze hybride genaamd Jasmine en Train Wreck. Afgaand op het uiterlijk en de smaak zou je denken dat je met een sativa te maken hebt, maar toch is Cole Train zo’n 70% indica. Planten krijgen in de bloeifase typerende lange toppen, bedekt met een gulle trichomenkorst, en ook het zoete bloemige aroma doet sterk aan een Haze-soort denken.

Cole Train

Traktatie

Cole Train doet het goed onder extreme omstandigheden maar ze houdt wel van een beetje warmte. Ze lust flink wat voeding en doet het in ons klimaat beter binnen dan buiten. In Nederland en België zul je Cole Train buiten moeten verduisteren om haar goed af te bloeien. Binnen is ze in staat om grote opbrengsten op te leveren, met de zoete smaak van Humboldt County, Californië. Een echte traktatie om van te genieten!

Met een bloeifase van zo’n 7 tot 9 weken en een opbrengst van 400 tot 500 gram per vierkante meter kan ze zonder meer meedraaien in commerciële binnentuinen. Haar zoete en hazy smaak maakt Cole Train gewild in de coffeeshop. Ellenlange toppen met een dikke laag geurige trichomen. Maar dat zijn we inmiddels wel gewend van DNA Genetics.

  • Soort: indica dominante (70%) hybride
  • Genotype: Silver Haze (Jasmine), Train Wreck
  • Bloeifase: 7 tot 9 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Smaak/geur: zoet, bloemig, hazy
  • Effect: fysieke ontspanning, mentale euforie, goed voor de nachtrust
  • Zadenbedrijf: Reserva Privada
(advertenties)