(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

‘American Hustle’ is de nieuwe film van regisseur David O. Russell (‘Silver Linings Playbook’). Vette hit in de VS, genomineerd voor 10 Oscars! Een kleurrijk misdaaddrama met humor over de befaamde ‘Abscam’ FBI-undercoveroperatie eind jaren ’70.

 

Christian Bale

Herken je hem? Het is Christian Bale achter de sigaar!

Het zijn ook niet de minste acteurs die zich lekker uitleven in ‘American Hustle’. Briljant oplichter Irving Rosenfeld (Christian Bale) en zijn sexy partner in crime Sydney (Amy Adams) worden door FBI agent DiMaso (Bradley Cooper) in ruil voor strafvermindering gedwongen mee te werken aan bewijsverzameling tegen diverse corrupte politici. Hierdoor raken ze verzeild in een gevaarlijk spel tussen diverse machtige partijen, waaronder belangrijke kopstukken van de lokale maffia.

Onze (anti)helden sleuren hierbij niet alleen goedhartige burgemeester Polito (Jeremy Renner) maar ook Irving’s onevenwichtige vrouw Rosalyn (Jennifer Lawrence) mee in een wereld van dominantie, wraak en overleven. Een flitsend gemaakte retrofilm waar iedereen vrolijk van wordt, dus rook maar een lekker old school  nederwietje voordat je naar de bios gaat! De film duurt namelijk ook nog eens 132 minuten.Vanaf donderdag 6 februari in 68 zalen te zien.

Trailer kijken kan hier:

 

 

 

(advertenties)