(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het zal vast niet de bedoeling van de makers zijn – in dit geval Taskforce-RIEC Brabant-Zeeland – maar wij moesten toch echt onbedaarlijk hard lachen om de twee nieuwe voorlichtingsfilmpjes waarin gewaarschuwd wordt voor ‘ons soort mensen’. Ga er maar heel even voor zitten mensen.

Overheidscampagne: ‘Samen voor een veilige buurt’

Waarom worden kijkers van dit soort voorlichtingsfilmpjes steevast als een soort halve randdebielen behandeld? Is het werkelijk omdat ze niet zouden (kunnen) weten hoe wiet ruikt? Of hoe ‘gevaarlijk’ cannabisplantjes echt zijn voor de maatschappij? En waarom toch altijd oproepen om elkaar er anoniem bij te lappen?! En dat allemaal onder de van valsheid glimmende noemer ‘Samen voor een veilige buurt’.

Nou ja, geeft niet, er moet ook ruimte zijn om te lachen in deze corona-tijden nietwaar? Zo dadelijk dus twee kraakverse video’s die woensdag op YouTube verschenen, uiteraard met de hartelijke groeten van de keiharde crimefighters van de Taskforce-RIEC Brabant-Zeeland…

Laten we snel beginnen!

Anti-wiet filmpje #1

Titel: ‘Brand door een hennepkwekerij – Samen voor een veilige buurt’

Anti-wiet filmpje #2
Titel: ‘Anoniem melden hennepkwekerij – Samen voor een veilige buurt’

H-i-l-a-r-i-s-c-h hè? En nogmaals; met de hartelijke en licht debiele groeten van de Taskforce-RIEC Brabant-Zeeland, onthoud die naam!

(advertenties)