(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ervan uitgaande dat de politie ongeveer 1 op de 10 wietkwekerijen in Nederland oprolt, is nu bekend welke straat zich tot Wietteelt Kampioen 2021 mag kronen. Immers, de politie zelf meldt dat ze aan de Kervelhof in Rotterdam-Hoogvliet in precies 1 maand tijd 3 wietplantages heeft ontmanteld. Wat volgens de statistieken betekent dat er in die straat dus ongeveer 30 hokken moeten draaien!

Meld Misdaad Anoniem populairder dan ooit

Via de Facebookpagina van de Politie Oude Maas komt ’s lands drukst bezette wietstraat bij ons in het snotje. Niet vreemd ook als er met een kop als ‘Drie hennepkwekerijen in één straat in Rotterdam-Hoogvliet ontmanteld‘ met scherp wordt geschoten. Wat is er aan het groene handje hier aan de Kervelhof, want zo heet de betreffende straat?

Om te beginnen Meld Misdaad Anoniem, want alle drie de wietkwekerijen zijn uit de lucht gehaald doordat iemand het nodig vond om een ander erbij te lappen. Het schijnt dat er door de corona nog nooit zoveel is gebeld met deze kliklijn als het afgelopen jaar. Niet bepaald iets om trots op te zijn lijkt ons, maar soit.

Hennephok nummer 1 aan de Kervelhof in Rotterdam-Hoogvliet

Instappen maar op de Kervelhof

Op 2 maart stapten smerissen van het hennepteam samen met ambtenaren van de gemeente Rotterdam en iemand van de plaatselijke stroomboer Stedin ongevraagd binnen bij een woning aan de Kervelhof in Hoogvliet, een stadsdeel van Rotterdam met acht buurten en 36.000 mensen. En dus de nodige planten, zeker aan de Kervelhof.

Alhoewel het in het geval van 2 maart nog allemaal wel meeviel met slechts 16 dames. ‘Op zich is dat niet zo schokkend voor ons hennepteam’, schrijft de Politie Oude Maas zelf ook op Facebook. ‘Maar wel dat zij een maand eerder op 2 februari 2021 in dezelfde straat, bij twee andere woningen, ook al een instap hadden gedaan In de ene woning troffen zij toen een hennepkwekerij aan met 108 hennepplanten en 200 hennepstekken aan. In de andere woning troffen zij een hennepkwekerij aan met 108 hennepplanten.’

Hennephok nummer 2 aan de Kervelhof in Rotterdam-Hoogvliet

108 is het magische Kervelhof nummer

Bam! Of de hele zwik mensen die woont aan de Kervelhof is gek van plantjes, of er zit iemand die graag ergens bij iemand 108 wietplantjes ‘stalt’, want het is erg opvallend dat in de beide eerste plantages er sprake is van 108 wietplanten. Toch een nogal specifiek aantal, nietwaar?

Soit again. Alle 432 wietplanten zijn vanzelfsprekend door zinloos overheidsgeweld om het leven gekomen. En op alle drie de plantages zijn ook mensen gepakt. De politie: ‘Het gaat om 4 verdachten uit Hoogvliet die woonachtig waren op de drie adressen. Betreffende een man van 61 jaar en drie vrouwen van 63 jaar, 51 jaar en 45 jaar oud. Zij zullen op een later tijdstip worden gehoord door de recherche.’

En hennephok nummer 3 aan de Kervelhof in Rotterdam-Hoogvliet

Waarna de Politie Oude Maas traditioneel afsluit met de oproep om andere burgers erbij te lappen via Misdaad Anoniem als je vermoedt dat er sprake is van ‘een hennepkwekerij bij u in de straat’. Bah, driewerf bah!

(advertenties)