(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Dynamighty Autoflower

Dynamighty Autoflower is een sativa dominante autoflower en een aromatische mix van ruderalis, Kush en Diesel genen. Een wietsoort die automatisch bloeit, explosief snel groeit en er stevig inhakt met 20% THC. Je humeur wordt er direct beter van, al is het alleen maar vanwege dat heerlijke aardse aroma met tonen van zoet fruit, diesel en een vleugje cacao.

Maak je op voor een explosieve en uitbundige (buiten)kweek met Amsterdam Genetics’ nieuwe Dynamighty Autoflower. Een automatisch bloeiende wietsoort met roots in Amsterdam en Californië, en een heerlijke mix van Kush en Diesel genen. Dynamighty Autoflower is namelijk een kruising tussen AK-OG Kush, Chocolate Diesel en ruderalis. Dit zorgt voor een heerlijk en complex aroma waar sommeliers nog een puntje aan kunnen zuigen: rijke aardse smaken, gecomplementeerd met de geur van zoet fruit, chocolade en Diesel.

Dynamighty Autoflower kweken

Dynamighty Autoflower mag dan een complex bouquet aan terpenen bevatten, ze is alles behalve complex om te kweken. Als autoflower groeit ze explosief snel, waarna ze vanzelf in bloei gaat, en je na een week of 11 de vruchten van haar noeste arbeid kunt plukken. De sativa-genen garanderen een uitbundige groei, terwijl haar ruderalis kant de soort weerbaar maakt tegen de elementen en klimaat invloeden. Een geslaagde binnenkweek levert dan ook zo’n 400 tot 450 gram per vierkante meter op.

Het effect van Dynamighty Autoflower maakt haar naam waar en slaat snel en hard in als een bom. Het mooie bouquet aan smaken wat ongetwijfeld te wijten is aan de sativa invloed van deze soort, zorgt echter voor een opgewekt en creatief effect. Medicinaal gezien zal het dan ook geen verrassing zijn dat Dynamighty Autoflower vooral ingezet wordt tegen stress. Het is een fijne opkikker voor je humeur en een wiet die je creativiteit een krachtige bost kan geven. Fleur je dag op met de intense geur van humuleen, de rijke Diesel-tonen en de delicale geur van cacao.

  • Soort: sativa dominante hybride (60% sativa, 30% indica, 10% Ruderalis)
  • Genotype: AK-OG Kush, Chocolate Diesel, Ruderalis
  • Bloeitype: autoflower
  • Cyclus: 10 tot 11 weken
  • Geur/smaak: Diesel, intens, aards, met tonen van fruit en cacao
  • Effect: ontspannen, gelukzalig, euforisch, creatief
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertentie)