(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Goed gereedschap is het halve werk, en dat geldt zeker voor het snoeien van wietplanten en het knippen van je oogst. We zouden eigenlijk zelfs wel kunnen stellen dat goed gereedschap daar het hele werk is, want zonder goede schaar ben je nergens met je wietplanten. Kortom, drie scharen die geknipt zijn voor cannabis!

Als je weleens wiet met een oude knutselschaar of keukenschaar geknipt hebt, dan weet je dat dat niet werkt. Na drie knipjes plakken plakken ze zo hard, dat je de schaar nauwelijks nog open krijgt. En als dat dan wel een keer lukt dan duwen al die taaie wiettakken de messen van je schaar gewoon uit elkaar waardoor je er nog niets aan hebt.

Professionele snoeischaar

Nee, voor wiet heb je echt een degelijke en scherpe schaar nodig. Zoals deze professionele snoeischaar van Zamnesia bijvoorbeeld. Die heeft een fijne handgreep van PVC die ook na een paar uurtjes in trim jail nog steeds comfortabel en lekker in de hand ligt. De puntige bladen zorgen ervoor dat je heel nauwkeurig kunt knippen en snoeien.

De professionele snoeischaar van Zamnesia heeft scherpe roestvrijstalen bladen die dunne en dikke takken moeiteloos doorknipt, en scherpe sneden achterlaat. Het veermechanisme maakt de schaar ook ideaal voor jonge en kwetsbare planten, en zorgt dat je geen kramp in je vingers krijgt. Kortom, je leest het: er is geen enkele reden om je wietplanten te martelen met een oude botte keukenschaar.

Deze professionele snoeischaar van Zamnesia bestel je natuurlijk op Zamnesia.nl. Hij kost slechts €12,95 dus voor het geld hoef je het ook niet te laten. 

Bud cutter bonsai

De professionele snoeischaar gaat door wiettakken als een mes door de boter, maar ook na de kweek heb je goed gereedschap nodig. De Bud cutter bonsai komt in dat geval heel goed van pas want die is met zijn mooie rooie handgreep en scherpe puntige bladen ideaal om je oogst netjes schoon te knippen. 

De Bud cutter bonsai is een fijne schaar die ideaal is voor de kleinste suikerblaadjes. Zijn scherpe smalle bladen zorgen ervoor dat ie niet snel vastloopt van de plakkerige hars, en zijn gemakkelijk schoon te maken met wat alcohol of keukenolie.

De Bud cutter bonsai is 15,7 centimeter lang en kost je slechts €8,95 op Zamnesia.nl. Perfect voor het fijnere knipwerk.

Leaf cutter snoeischaartje

Wil je de allermooiste bag appeal dan zul je je toppen na het knippen en het drogen nog even goed schoon moeten knippen voor de finishing touch. Oftewel, al die kleine blaadjes van de droge toppen scheren zodat je wiet elke schoonheidswedstrijd wint.

Voor de mooiste wiet gebruik je daarom het Leaf cutter bonsaischaartje van Zamnesia, en hij is door zijn kleine formaat ook nog eens heel handig mee te nemen voor onderweg. Dit Leaf cutter bonsaischaartje is namelijk maar 12 centimeter lang.

Het Leaf cutter bonsaischaartje is net als de Bud cutter bonsai en de Professionele snoeischaar te bestellen op Zamnesia.nl. Hij kost slechts €2,50 dus bestel er maar meteen twee!

[Openingsfoto: VictoriaArt, Shutterstock]
(advertentie)