(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Shit. Is er eens iemand in Nederland zo ongelooflijk lief om voor Sinterklaas iets schitterends op te sturen naar een cannabis minnende inwoner van Curaçao, moet de Nederlandse Douane het surprise feestje weer verpesten!

Op Curaçao is 1 hasjroker en/of dealer niet blij met Sinterklaas

Extra credits voor de genereuze weldoener aan onze (Nederlandse) kant voor de leuke – en vast ook lekker ruikende – verpakking a.k.a. vermomming van 4 stevige plakken hasj als blokken handzeep van de Dove!

Wel jammer dat het dus niet gelukt is.

Minder vrolijk worden wij ook van dat grappig bedoelde zinnetje dat de Douane Nederland op Facebook plaatst bij de foto van de ontmaskerde blokken hasjzeep.

Beetje grappig doen over andermans niet te onderschatten leed… leedvermaak. Doet de Douane dat ook (vaker) bij pak ‘m beet: ontdekte wapens, coke, bedreigde diersoorten, terroristen, criminelen, gestolen goederen of wat dan ook? Nou ja, gelukkig is het bijna weekend, dus de groeten!

De Douane is er zelf nogal trots op dat ze iemands Sinterklaas vergallen

Voor eigen gebruik, hoeveel is dat eigenlijk?

NU.nl meldt nog over de mislukte Sinterklaas surprise: “De Nederlandse douane meldt dat er vaker hasj in beslag wordt genomen op de luchthaven van Curaçao. Dit zou gaan om kleine hoeveelheden. Volgens de Douane gaat het in verschillende gevallen om reizigers die zeggen het mee te nemen voor eigen gebruik.”

En inderdaad zeg, vier stukjes zeep om je handen en gezicht mee te wassen… dat is echt minimaal. Wat een vondst!

(advertentie)