(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Je bent nooit te oud om te leren, maar je bent ook nooit te jong om te beginnen met ondernemen. Over naar Dordrecht, waar een ondernemende scholier van 15 leeft en dat ondernemen doet ie natuurlijk in onze branche zeg maar…

Het leven begint pas bij 18 maar wie zegt dat je daarop moet wachten dan?

Met 15 jaar op het tellertje des levens ben je eigenlijk nog een soort piepkuiken. Je moet nog naar school bijvoorbeeld, omdat je leerplichtig bent. En alle leuke dingen – zoals wiet en alcohol om er twee te noemen, maar ook autorijden, stemmen en acteren in pornofilms – mag je pas over drie jaar doen… pfff.

Gelukkig heb je altijd piepkuikens ertussen zitten met vroeg ontluikende ambities die die van een soepkip ruimschoots overstijgen. Zoals deze 15-jarige scholier in Dordrecht ons maar weer eens bewijst. Watskeburt?

Verlinken kun je ook al vroeg leren, zo blijkt

Op een school in de wijk Krispijn in Dordrecht wordt niet alleen wiskunde en Engels geleerd, er wordt blijkbaar ook geblowd. Dat maken we tenminste op uit een bericht van de wijkagenten Mike de Keizer, Hemen Najafi en
Bernhard van der Walle op hun Instagram, naar aanleiding van een bezoekje van de heren op donderdag aan genoemde school.

De agenten waren ernaartoe gegaan na een melding dat ‘een leerling drugs zou dealen op een school’. Zucht, dus dat verraden van andermans activiteiten met planten die de staat niet aanstaan begint al op de middelbare school… het is werkelijk waar niet te geloven ook!

Maar helaas, het is waar. En de anonieme melder kreeg zijn zin ook; de politie hield na controle een 15-jarige jongen aan. De jongeman, of liever gezegd de jonge ganjapreneur, moest mee naar het politiebureau in Dordrecht en daar keerden de agenten het subject ondersteboven.

Kleine zwarte keuteltjes in de onderbroek

In en vervolgens uit de onderbroek van het joch kwam toen dit tevoorschijn:

De politieagenten telden 17 zakjes hasj, met in elk zakkie een moppie zwarte Afghaan of anders wel heel donkere Maroc. Allemaal goed en aardig, de jonge ondernemer verdient hulde voor zijn ondernemingszin, maar er blijven toch twee prangende vragen over nadat we het relaas van de Dorste wijkagenten hebben gelezen en vooral gezien.

Vraag 1: Waarom wordt er een leeg gripzakje uitgestald voor de foto – wat heeft hier in gezeten en wat is er mee gebeurd?!

Vraag 2: Wat is dat oranje ding eigenlijk in dat zakje linksboven?

(advertentie)