(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je verwacht het misschien niet van een Skunk-soort maar White Strawberry Skunk is een van de fruitiger wietsoorten die je in je leven zal tegenkomen. De soort is niet zoals je zou denken een kruising tussen White Widow, Strawberry Haze en een Skunk, maar komt van een beroemde Zwitserse wietsoort die Erdbeer heet. 

Waarom Strainhunters deze wietsoort dan toch White Strawberry Skunk hebben genoemd? Wel, de 50/50 sativa/indica hybride heeft een dikke laag witte trichomen die doet denken aan de plakkerige toppen van een goeie oude White Widow en de sterke aardbeiensmaak wordt gevolgd door een Skunk-achtige nasmaak. Maar goed, uiteindelijk kweek je de soort natuurlijk vanwege het overweldigende aardbeienaroma.

White_Strawberry_Skunk

White Strawberry Skunk maakt dikke hoofdcola’s.

Aroma’s van rood fruit

En met dat rood-fruitige aroma zit het wel goed met deze Erdbeer. The smell is strong in this one, zou Yoda gezegd hebben. De soort is een gemiddeld hoge plant met grote ruw gevormde bonkige toppen aan haar lange zijtakken. Toppen die een bovengemiddelde hoeveelheid trichomen dragen en er daarmee prachtig gesuikerd uitzien.

Plakken als een sticker

Wanneer je deze Erdbeer rookt zul je merken dat het volle aardbeienaroma ook goed in de rook kan terugproeven. Wanneer je de wiet verdampt wordt dat aroma helemaal sterk. Het effect is lekker en houdt het midden tussen een indica stone en een sativa high. Het bekruipt je langzaam en slaat dan in als een bom. Rook je een klein beetje dan heeft de euforische sativa high meer de overhand, maar stoom je stevig door dan kan het gebeuren dat je aan je luie stoel blijft plakken als een sticker, net als de toppen van White Strawberry Skunk trouwens.

  • Soort: hybride, 50% sativa, 50% indica
  • Genotype: Swiss Erdbeer
  • Hoogte: gemiddeld met internodes tussen de 10 en 15 cm
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak: Aardbei, tropisch fruit, skunk-achtig
  • Effect: langzaam opkomende euforische high, sociaal en ontspannend
  • Medicinaal: antidepressie
  • Zadenbedrijf: Strain Hunters
(advertenties)