(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
White Strawberry Skunk

Je verwacht het misschien niet zo snel van een Skunk kruising, maar White Strawberry Skunk is een van de fruitiger wietsoorten die je in je leven zal tegenkomen. De soort is niet zoals je zou denken een kruising tussen White Widow, Strawberry Haze en een Skunk, maar komt van een beroemde Zwitserse wietsoort die Erdbeer heet. Aardbeien dus!

Waarom Strainhunters deze wietsoort dan toch White Strawberry Skunk heeft genoemd? Wel, de 50/50 sativa/indica hybride heeft een dikke laag witte trichomen die doet denken aan de plakkerige toppen van een goeie oude White Widow. De sterke aardbeiensmaak wordt verder gevolgd door een Skunk-achtige nasmaak. Oftewel, omdat de wiet wit ziet van de trichomen, naar aardbeien smaakt en een skunky nasmaak heeft. Maar goed, uiteindelijk kweek je dit soort wiet natuurlijk vanwege het overweldigende aardbeienaroma, en niet voor de naam.

White_Strawberry_Skunk

White Strawberry Skunk maakt dikke hoofdcola’s.

Aroma’s van rood fruit

En met dat rood-fruitige aroma zit het wel goed met deze Erdbeer. The smell is strong in this one, zou Yoda gezegd hebben. De soort is een gemiddeld hoge hybride met grote grillige en bonkige toppen aan haar lange zijtakken. Toppen die een bovengemiddelde hoeveelheid trichomen dragen en er daarmee prachtig gesuikerd uitzien. Lekker white!

Plakken als een sticker

Wanneer je de Erdbeer rookt zul je merken dat het volle aardbeienaroma niet alleen in de geur maar ook goed in de rook kan terugproeven. Wanneer je de wiet verdampt wordt dat aroma helemaal sterk. Het effect voelt prettig, opgewekt en fijn en houdt het midden tussen een indica stone en een sativa high. Deze cannabis bekruipt je langzaam en slaat dan ineens in als een bom! Rook je een klein beetje dan heeft de euforische sativa high meer de overhand, maar stoom je stevig door dan kan het gebeuren dat je aan je luie stoel blijft plakken als een sticker. Net als de toppen van goed gekweekte White Strawberry Skunk trouwens, want die zijn ook enorm plakkerig.

  • Soort: hybride, 50% sativa, 50% indica
  • Genotype: Swiss Erdbeer
  • Hoogte: gemiddeld met internodes tussen de 10 en 15 cm
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak: Aardbei, tropisch fruit, skunk-achtig
  • Effect: langzaam opkomende euforische high, sociaal en ontspannend
  • Medicinaal: antidepressie
  • Zadenbedrijf: Strain Hunters
(advertentie)